Οι γυναίκες φλερτάρουν τον Λεβέντη! Και μάλιστα πολύ!!! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:22
23/2/2016

Οι γυναίκες φλερτάρουν τον Λεβέντη! Και μάλιστα πολύ!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη που μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τον Βασίλη τον Λεβέντη τον φλερτάρουν οι γυναίκες και μάλιστα, πολύ! Το ομολόγησε, άλλωστε, ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σύζυγό του, αλλά και για τις γυναίκες γενικότερα.

Για τη σύζυγό του είπε:

«Είναι μια γνωριμία πολλών ετών, που έγινε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, τότε που έβαζα για δήμαρχος στον Πειραιά, το 1982. Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα. Έτρεχε μαζί μου, πέρασε πολλά, που δεν μπορούσε να τα περάσει άλλος άνθρωπος. Δεν άντεχε άλλος να με ακολουθεί παντού. Στην επαρχία, να ξενυχτάει, να μου έχει φαγητό στις 3 το πρωί... Στις τόσες πίκρες που περάσαμε, μου έλεγε: "Δε βαριέσαι, θα έρθει και η νίκη". Τις εκλογές δεν τις κάνω εγώ, τις κάνει η Νατάσα», είπε ο ίδιος για τη σύζυγό του.

 

 

 Ωστόσο, η αποκάλυψη που μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό, είναι το φλερτ που δέχεται από τις γυναίκες.

 

«Πολύ (με φλερτάρουν), αλλά τώρα κρατώ μια απόσταση και δεν το αφήνω. Σα νεότερος, μου άρεσε - ήμουν κι εγώ λίγο φιλάρεσκος. Εδώ και έναν χρόνο όμως η στάση μου δεν επιτρέπει στις γυναίκες να με δουν κι αλλιώς. Ασε που είναι και επικίνδυνο», είπε.

 

Κι εξήγησε στη συνέχεια τι εννοεί με το... επικίνδυνο!

 
«Μπορεί να μου στήσουν καμία παγίδα. Να στείλουν στο γραφείο μου μια γυναίκα. Είναι ένα χαρτί που μένει στους εχθρούς μου και δεν θέλω να τους δώσω τις ευκαιρίες», εξήγησε χαρακτηριστικά, στα Παραπολιτικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ