Οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά για τον Σουέζι. | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:20
29/1/2009

Οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά για τον Σουέζι.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο ηθοποιός Πάτρικ Σουέζι, που πάσχει απο καρκίνο,σταμάτησε την θεραπεία. Ο 56χρονος ηθοποιός πήρε αυτή την απόφαση, όταν οι γιατροί του είπαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να σταματήσουν την εξάπλωση της νόσου. Σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Ο ηθοποιός Πάτρικ Σουέζι, που πάσχει  απο καρκίνο σταμάτησε την θεραπεία. Ο 56χρονος ηθοποιός πήρε αυτή την απόφαση, όταν οι γιατροί του είπαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να σταματήσουν την εξάπλωση της νόσου. Σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Ο σταρ του "Dirty Dancing" διαγνώστηκε,  την χρονιά που πέρασε, ότι είχε προσληφθεί από καρκίνο στο πάγκρεας, μια από τις πιο επιθετικές μορφές της ασθένειας.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι ασθενείς σε αυτές τις περιπτώσεις ζουν λιγότερο από έξι μήνες.

Ο Σουέζι είχε καταφέρει να παλέψει τον καρκίνο, αλλά στις αρχές του μήνα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Είχε πάρει εξιτήριο στις 16 Ιανουαρίου, αλλά από τότε έχει εξασθενήσει υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού "US".

 Οικογενειακός φίλος είπε: "Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο οι γιατροί, προσπαθούν να τον κάνουν να νοιώσει πιο άνετα. Η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη γι΄αυτό σταμάτησαν την χημειοθεραπεία. Χάνει συνεχώς βάρος και είναι αδύναμος. Είναι όμως παλικάρι και θέλει να πεθάνει όρθιος".

 Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Σουέζι πριν λίγο καιρό, έδωσε την δική του πρόβλεψη για το χρόνο ζωής που του απομένει:  "Θα έλεγα ότι τα πέντε χρόνια είναι μια πολύ αισιόδοξη εκδοχή. Αν βασιστώ στις στατιστικές θα πρέπει να είμαι τυχερός αν ζήσω ακόμη δύο χρόνια".

Παρόλα αυτά δεν χάνει την ελπίδα του: " Υπάρχουν πολλά που θέλω να κάνω. Πιστεύω οτι θα  κρατήσουν μέχρι να βρεθεί το φάρμακο που θα με θεραπεύσει". Αποκάλυψε όμως και τους φόβους του: " Φυσικά και φοβάμαι. Ναι. Είμαι θυμωμένος και αναρωτιέμαι "Γιατί εγώ;"

Την αγωνία τους για την υγεία του ηθοποιού που έγινε παγκόσμια γνωστός το 1987, υποδυόμενος τον χορογράφο Τζονι Καστλ στην επιτυχία "Dirty Dancing", εκφράζουν πολλοί θαυμαστές του.

Αλλά ο εκπρόσωπος του δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της υγείας του.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της οικογένειας: "Τον έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον σας. Η αγάπη σας ,του δίνει δύναμη, και κουράγιο", ενώ η γυναίκα του ανακοίνωσε ότι θα γράψει την βιογραφία του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ