Οι φεμινίστριες επιτίθενται στην Αντζελίνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:44
18/11/2010

Οι φεμινίστριες επιτίθενται στην Αντζελίνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τελικά οι πιέσεις που δέχτηκε για την ταινία της η Αντζελίνα την λύγισαν!
Τελικά οι πιέσεις που δέχτηκε για την ταινία της η Αντζελίνα την λύγισαν!
Τελικά, ο σάλος που δημιουργήθηκε από τις φήμες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 35χρονης σταρ μπορεί να κόπασε, όμως άλλαξε τα σχέδιά της

 

Τελικά, ο σάλος που δημιουργήθηκε από τις φήμες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 35χρονης σταρ μπορεί να κόπασε, όμως άλλαξε τα σχέδιά της.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Έντιν Σάρκιτς (Edin Sarkic) Βόσνιος παραγωγός της ταινίας, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν θα γυρίσει μέρος της στο Σαράγιεβο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η αλλαγή των σχεδίων έρχεται ως αποτέλεσμα της ταραχής που δημιουργήθηκε όταν ο σύλλογος των γυναικών που είχαν βιαστεί κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Σερβίας και Βοσνίας έμαθε ότι η βασική πλοκή του έργου αφορά μία γυναίκα που είχε ζήσει την ίδια φρίκη, αλλά κατέληξε να ερωτεύεται τον βιαστή της.

Το ζήτημα των μαζικών βιασμών εκείνη τη "μαύρη" εποχή αποτελεί μεγάλο ταμπού για τη χώρα και η Τζολί φαίνεται πως πάτησε κάποιο λάθος κουμπί.

Η επίθεση που δέχτηκε η Αντζελίνα Τζολί στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα τελικα τη λύγισε και δεν θα γυρίσει κομμάτι της ταινίας της στη Βοσνία, όπως υπολόγιζε.
Η επίθεση που δέχτηκε η Αντζελίνα  Τζολί στην πρώτη της σκηνοθετική  απόπειρα τελικα τη λύγισε και  δεν θα γυρίσει κομμάτι της ταινίας  της στη Βοσνία, όπως υπολόγιζε.

Παρά το γεγονός του ότι η διάσημη σταρ έστειλε στον σύλλογο αντίγραφο του σεναρίου και θεωρητικά τους έπεισε ότι δεν πρόκειται για κάτι που θα τους προσβάλει, τελικά η σκιά που έπεσε πάνω από την όλη προσπάθεια την έκανε να αλλάξει τα αρχικά της σχέδια.
Έτσι τα γυρίσματα στη Βοσνία θα γίνουν, αλλά πολύ πιο σύντομα από ότι είχε προγραμματιστεί.

Στο μεταξύ, η Αντζελίνα έχει πάντα στο πλάι της τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της προσπάθεια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ