Ο Χολίδης γνώρισε και τα πεθερικά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:39
31/3/2015

Ο Χολίδης γνώρισε και τα πεθερικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Και τα πεθερικά του γνώρισε ο Χρήστος Χολίδης
<p>Και τα πεθερικά του γνώρισε ο Χρήστος Χολίδης</p>

Μπορεί με τον μπαμπά της πρώην του Δούκισσας Νομικού να μην είχε και τις καλύτερες σχέσεις αλλά με τους γονείς της Χριστίνας Μουστάκα τα πήγε μια χαρά. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Χολίδη!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε ταξίδι αστραπή με σκοπό να γνωρίσει τους γονείς της επί ένα χρόνο αγαπημένης του, Χριστίνας Μουστάκα. 

Όπερ και εγένετο και μάλιστα η οικογένεια της Χριστίνας ενθουσιάστηκε με τον Χρήστο και την επιλογή της κόρης τους. Το ζευγάρι ως γνωστό συγκατοικεί από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους  ενώ η Χριστίνα Μουστάκα έχει γνωρίσει εδώ και καιρό τους γονείς του Χρήστου αλλά και τις αδερφές του. 

Περνώντας στο επόμενο στάδιο της σχέσης του, το ζευγάρι οδεύει ολοταχώς όπως φαίνεται για τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, που πριν μερικές ημέρες ο Χολίδης είχε τονίσει σε συνέντευξή του πως η νυν σύντροφός του τον προσέχει όσο καμιά άλλη:

«Τι άλλο να ψάχνω; Θες έναν άνθρωπο να σε φροντίζει, να αρρωστήσεις και να σου φτιάξει μια σούπα, καλή ώρα όπως έπαθα εγώ πριν δυο εβδομάδες. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πιστεύω γιατί η ομορφιά φεύγει κάποια στιγμή»., τόνισε ο Χρήστος

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ