Ο Χατζηγιάννης πάχυνε και δεν του πάει... καθόλου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:22
17/12/2014

Ο Χατζηγιάννης πάχυνε και δεν του πάει... καθόλου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξέρουμε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά ενίοτε και ο έρωτας θέλει ρέγουλα. Γιατί, αν δεν το προσέξεις και κάνεις αποκλειστικά τη διαδρομή «έρωτας – στομάχι» την έβαψες. 

Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Είχαμε καιρό να δούμε τον γνωστό τραγουδιστή και η τελευταία του εμφάνιση, είναι αλήθεια, ότι μας εξέπληξε... άσχημα. Ο Χατζηγιάννης φωτογραφίζεται στο αεροδρόμιο, όπου ταξίδευε για Κύπρο και η εικόνα του με τα παραπανίσια κιλά δε μας άρεσε καθόλου. Sorry κιόλας, Μιχάλη μας.

 

Πού είναι το κομψό αγόρι που είχαμε γνωρίσει; Ναι δε λέμε, να είναι το μάγουλο βερίκοκο, μα το μαγουλάκι που έχει αποκτήσει (όπως τουλάχιστον φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία) είναι... πολλά βερίκοκα μαζί!

 

Εντάξει, μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να είναι σούπερ μαγείρισσα και να φταίει αυτό για τα κιλά που έχει πάρει. Ή λες να ισχύει η βρώμα που έβγαλε το Ciao και θέλει το ζευγάρι να περνά κρισάρα στη σχέση του; Και να το έριξε ο Μιχάλης στο φαΐ για να ξεχαστεί; Ο, τι κι αν ισχύει, εμάς αυτός ο Χατζηγιάννης με το μαγουλάκι και το προγούλι δε μας αρέσει.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ