Ο Τρύφωνας, ο Βασίλειος, ο ανδρισμός και η φουστανέλα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:41
12/5/2016

Ο Τρύφωνας, ο Βασίλειος, ο ανδρισμός και η φουστανέλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγο καιρό μετά το τρελό κράξιμο που έφαγαν λόγω των selfies που πόσταραν από την Ειδωμένη, οι δυο διάσημοι κύριοι από τον χώρο της μόδας, ανοίγουν το στόμα τους -και όποιον πάρει ο Χάρος!

Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσαν ο hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς και ο σχειδαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος και μίλησαν για όλα...

Ξεχωρίζουμε το ξέσπασμα του Τρύφωνα περί ανδρισμού...

"Άντρας για μένα δεν σημαίνει μάγκας. Ο άντρας φαίνεται από τις πράξεις, τη συμπεριφορά και την μέχρι τώρα πορεία του. Είμαι πολύ πιο άντρας από πολλούς straight που διαφημίζουν τον αντρισμό τους. Είμαστε στην εποχή που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Ήμαρτον δηλαδή με το bullying που τρώμε!"

... αλλά και την απάντηση του Βασίλειου για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν όταν εμφανίστηκαν με φουστανέλες σε επίδειξη μόδας στα Σκόπια. Απάντηση που έχει επίσης "ζήτημα" με τον ανδρισμό.

 

"Ποιοι μιλάνε για θέμα αντρισμού; Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Προσωπικά δεν έχω δηλώσει ποτέ ανοιχτά τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Αν λόγω δουλειάς- επειδή είμαι σχεδιαστής μόδας- με κατατάσσουν και μου χρεώνουν κάποιες συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις, θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να κρατήσουν την άποψή τους και να κοιτάξουν την κρυφή ζωή που κάνουν οι ίδιοι. Η ελληνική σημαία και η φουστανέλα είναι εθνικά μας σύμβολα που ανήκει στους ήρωες. Ήρωας μπορεί να είναι ο οποισδήποτε έχει θάρρος, ανατρέπει μία εποχή και μένει στην Ιστορία. Έλληνες ήρωες μπορεί να είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ακόμα και 200 χρόνια μετά θα μείνει στην Ιστορία, γιατί προσέφερε πολιτισμό. Η ελληνική σημαία έχει γίνει στρινγκάκι σε εξώφυλλο περιοδικού και την φουστανέλα την έχουμε δει από βουκολικές τσόντες μέχρι σε παρκαδόρους στη Βάρη που φωνάζουν : ''Εδώ το καλό κοκορέτσι''. Ποιος γελοιοποιεί τα εθνικά σύμβολα, λοιπόν;".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ