Ο Τόνι Μπλερ με τις πιτζάμες! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:15
9/10/2008

Ο Τόνι Μπλερ με τις πιτζάμες!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τι μπορεί να σου τύχει απ' τη μια στιγμή στην άλλη...
Τι μπορεί να σου τύχει απ' τη μια στιγμή στην άλλη...
Οσο και αν σας φαίνεται απίστευτο ο Τόνι Μπλερ αναγκάστηκε να βγεί με τις πιτζάμες στο δρόμο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Τόνι Μπλερ βγήκε στον δρόμο με τις πιτζάμες! Όχι δεν τα έχει παίξει, ούτε τον πέταξε έξω η γυναίκα του, η Τζέρι... ούτε πετάχτηκε για να πάρει τσιγάρα! Αυτό θα ήταν μεγαλύτερο σκάνδαλο! 

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας βρισκόταν στην πόλη Νιουκάστλ για να παρακολουθήσει κάποιους αγώνες ανωμάλου δρόμου, αλλά χρειάστηκε να βγει άρον-άρον από το ξενοδοχείο που διέμενε όταν χτύπησε ο συναγερμός για φωτιά.

Ηταν περασμένα μεσάνυχτα είχε κάνει το μπανάκι του, φορούσε τις πιτζάμες και ήταν έτοιμος να κοιμηθεί, όταν ο διαπεραστικός ήχος του συναγερμού ειδοποιούσε τους πελάτες να εγκαταλείψουν αμέσως τα δωμάτια τους.

Και επειδή  σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν διακρίσεις ο Τόνι Μπλερ σαν κοινός θνητός βγήκε με τις πιτζάμες στο δρόμο.

Ευτυχώς πρόλαβε να κάνει μπάνιο πριν χτυπήσει ο συναγερμός γιατί αλλιώς φαντάζεστε τι θα έβλεπαν τα ματάκια μας!

Η καλλονή, μέτζο σοπράνο Κάθριν Τζέκινς, που διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί με τον φίλο της, και θα έπαιρνε μέρος στον αγώνα δρόμου που γίνονταν για φιλανθρωπικό σκοπό είπε: "Ηρθαμε σε δύσκολη θέση, σχεδόν ντραπήκαμε γιατί οι περισσότεροι καταλήξαμε στο πάρκινγκ με τα νυχτικά μας. Ο Τόνι Μπλερ ήταν ανάμεσα μας. Ήταν τόσο αστείο το θέαμα!".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ