Ο Σουμάχερ κάτοικος Ελαφόνησου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:20
16/10/2009

Ο Σουμάχερ κάτοικος Ελαφόνησου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο διάσημος οδηγός αγώνων ταχύτητας με μια εντυπωσιακή αγορά στην Ελαφόνησο πολιτογραφείται και επίσημα κάτοικος Ελλάδας.

Ο διάσημος οδηγός αγώνων ταχύτητας με μια εντυπωσιακή αγορά στην Ελαφόνησο πολιτογραφείται και επίσημα κάτοικος Ελλάδας.

Ο γνωστός πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 είχε επισκεφτεί την Ελαφόνησο πριν από πολλά χρόνια και είχε πάντα στο μυαλό του την ιδέα της αγοράς ενός μεγάλου οικοπέδου στο πανέμορφο νησί. Το μέρος τού άρεσε από την πρώτη στιγμή και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ήταν και ο λόγος που τον έφερε πάλι στα μέρη μας, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτή την αγορά με άκρα μυστικότητα.

Η αρχική εντολή του Μίκαελ Σουμάχερ σε έμπιστα πρόσωπα του περιβάλλοντός του ήταν να βρεθεί ο κατάλληλος ελεύθερος χώρος.

Η έρευνά τους λοιπόν απέδωσε και βρέθηκε μια μεγάλη έκταση εντός σχεδίου, σε απόσταση αναπνοής από την πολυδιαφημισμένη μαγευτική παραλία του Σίμου. Είναι μια έκταση-φιλέτο 20 και πλέον στρεμμάτων, στην καρδιά της περιοχής του όρμου Ντέλα Γουδιά. Μάλιστα, η περιοχή θεωρείται από τα πιο προνομιούχα κομμάτια του νησιού, καθώς η μία πλευρά του φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το κάμπινγκ της περιοχής, Simos Camping, αλλά και το φημισμένο μπαρ του Σίμου. Εκεί λοιπόν αναμένεται στο προσεχές χρονικό διάστημα να ετοιμαστεί ένας ιδιαίτερος και πολυτελής χώρος φιλοξενίας για τον Σουμάχερ και τα μέλη της οικογένειάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος σταρ σχεδιάζει να χτίσει μια παραδοσιακή κατοικία που θα έχει όλες τις ανέσεις. Αν πιστέψουμε μάλιστα και κάποιες φήμες, δεν αποκλείεται σε ένα μέρος από το μεγάλο αυτό οικόπεδο να κατασκευαστεί ακόμη και μικρή πίστα για αυτοκίνητα τύπου καρτ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ