Ο Σαρμπέλ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια - Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:30
9/1/2019

Ο Σαρμπέλ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια - Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μας χάρισε την 7η θέση στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision παρόλα αυτά τα παράτησε όλα και έφυγε από την Ελλάδα. 

Ο Σαρμπέλ επέστρεψε στην Αθήνα μετά από 8 χρόνια από την Αγγλία όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». 

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η ώρα του τεστ DNA για την πατρότητα του Τιμόθεου φτάνει!

Μεταξύ άλλων είπε: 

«Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες… Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision. Μετά αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου. Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision αλλά με καλό τραγούδι, όχι έτσι. Θα δοκιμάσω να κάνω παιδιά, αλλά δεν θα κάνω παιδιά»

Δείτε το βίντεο: 

 

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ