Ο... ποπός της Κάιλι πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:31
27/9/2012

Ο... ποπός της Κάιλι πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τα διάσημα οπίσθιά της ασφάλισε η Κάιλι Μινόγκ και δείχνει το γιατί
Τα διάσημα οπίσθιά της ασφάλισε η Κάιλι Μινόγκ και δείχνει το γιατί

Η μικροσκοπική σταρ από την Αυστραλία είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- και για τα καλοσμιλεμένα οπίσθιά της και για τον λόγο αυτό φροντίζει να μην πάθουν κανένα κακό!


Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από το πρόσφατο διαφημιστικό σποτ ασφαλιστικής εταιρείας όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο... ποπός της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue).

Η 44χρονη σταρ ασφάλισε πρόσφατα τα οπίσθιά της για το αστρονομικό ποσό των $5 εκατομμυρίων, γεγονός που αποτέλεσε ιδανική αφορμή για το σποτ που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Κάιλι μπαίνει στο πλάνο βαδίζοντας νωχελικά φορώντας μια σέξι λευκή τουαλέτα.

Κοιτάζοντας κατάματα τον φακό φτάνει στη σκάλα που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, πιάνεται από την κουπαστή και γυρίζει… πλάτη ανεβαίνοντας με αργά βήματα τα σκαλοπάτια.

Loading the player ...

Ε… εκεί ακριβώς –στη στροφή δηλαδή- είναι που το παθαίνεις το σοκ καθότι το πίσω μέρος του φορέματος, απλά… δεν υπάρχει!

Η βρετανίδα καλλιτέχνης Κατερίνα Τζεμπ (Katerina Jebb) υπογράφει σκηνοθετικά το κλιπ που διαφημίζει "ασφάλειες μελών σώματος" και τα συμπεράσματα δικά σας.

Όσο για την ίδια την Κάιλι, έχει παραδεχτεί ότι τα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος οφείλονται –εκτός από την προίκα της φύσης- και στο ειδικό μακιγιάζ που χρησιμοποιεί κατά κόρον.

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ