Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τη δημόσια παραδοχή του εθισμού του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:58
13/9/2016

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τη δημόσια παραδοχή του εθισμού του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ντουμπάι μίλησε στο TV ΕΘΝΟΣ ο γνωστός ηθοποιός αλλά και για τον εθισμό του. 

"Με ένα παιδικό φίλο φτιάξαμε μια εταιρεία και οργανώνουμε μουσικές βραδιές με γνωστούς τραγουδιστές. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συναυλίες στο Ντουμπάι για Έλληνες και όχι μόνο. Ξεκινήσαμε με τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τους Imam Baildi , τους Nouvelle Vague , και συνεχίζουμε. Κάποια σπγ μή είχα την ιδέα και προχωρήσαμε. Μέσα στην απαισιοδοξία και τη μαυρίλα που ζούμε, συμβαίνει και κάτι καλό. Γινόμαστε όλοι λίγο πιο εφευρετικοί και πραγματοποιούμε κάποιες ιδέες", περιέγραψε ο Πέτρος Λαγούτης, ενώ η κουβέντα γύρισε και στην παλιότερη δημόσια παραδοχή για τον εθισμό του στον τζόγο.

 

"Μιλήσατε ανοιχτά για το μεγάλο σας πάθος, τον τζόγο. Δεν είναι εύκολη η δημόσια παραδοχή. Πώς πήρατε την απόφαση να το κάνετε;" ρώτησε η δημοσιογράφος.

"Νομίζω ότι όποιος άνθρωπος έχει περάσει από κάποιον εθισμό, γιατί κανονικός εθισμός είναι και αυτός και μάλιστα από τους σκληρούς, μέσα στη διαδρομή αυτή, αν καταφέρει σιγά σιγά να ξεθολώσει και να αρχίσει να νιώθει ότι αυτό είναι μια δυσάρεστη ιστορία που πρέπει να την αφήσει πίσω, περιλαμβάνεται και η δημόσια παραδοχή. Για τον εαυτό σου το κάνεις, δεν το κάνεις για τους άλλους. Σου δίνει δύναμη. Σε δεσμεύει ακόμα περισσότερο", απάντησε εκείνος

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ