«Ο Παύλος μου ζήτησε να χωρίσουμε»: Μετά το διαζύγιο, το σανίδι για την Τζίνα Αλιμόνου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:57
3/4/2017

«Ο Παύλος μου ζήτησε να χωρίσουμε»: Μετά το διαζύγιο, το σανίδι για την Τζίνα Αλιμόνου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το άγνωστο παρασκήνιο του χωρισμού με τα τρία εξώδικα, οι σκέψεις για επιστροφή στην υποκριτική και η νέα ζωή της πανέμορφης ηθοποιού που δεν άντεξε την απομόνωση στο Κονέκτικατ

Νέες πληροφορίες για το πολύκροτο διαζύγιο ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Τζίνα Αλιμόνου αναφέρουν ότι ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση σχετικά, κίνηση που, όπως φαίνεται την αιφνιδίασε.

Η πρωτοβουλία του Παύλου Βαρδινογιάννη να κινήσει πρώτος τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου ήταν μια κίνηση που μάλλον αιφνιδίασε τη γοητευτική ηθοποιό και πρώην μοντέλο, αφού ενδόμυχα πίστευε ότι παρά τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει στον γάμο τους τα τελευταία  δύο χρόνια, θα κατάφερναν να βρουν μια οδό επικοινωνίας. Προβλήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με τον τόπο διαμονής της οικογένειας, αφού η Τζίνα Αλιμόνου επιθυμούσε να μείνουν όλοι μαζί στην Ελλάδα ενώ ο σύζυγός της να επιστρέψουν στο Κονέκτικατ. Η ίδια πάντως δεν είχε φτάσει στο σημείο να θέσει τελεσίγραφα ευελπιστώντας ότι, παρά τη διαφωνία της με τον Παύλο που ήθελε να επιστρέψουν στην Αμερική, θα κατέληγαν σε μια μέση λύση.

Κάτι που όπως απεδείχθη δεν έγινε, αφού ο επιχειρηματίας προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, φέρνοντάς την προ τετελεσμένων γεγονότων με την αίτηση που της απέστειλε. Σύμφωνα με αυτή, οι λόγοι που επικαλείται ο Παύλος Βαρδινογιάννης για τη λύση του γάμου τους είναι η διαφωνία για την κοινή συζυγική ζωή τους, καθώς και η ψυχική αποστασιοποίηση μεταξύ τους.

Είχαν προηγηθεί πριν από την αίτηση τρία εξώδικα του επιχειρηματία στη σύζυγό του, με τα οποία την καλούσε να επιστρέψει μαζί με τα παιδιά τους στις ΗΠΑ και στη μόνιμη -κατ’ αυτόν- κατοικία τους. Παρά τις ήπιες απαντήσεις της ηθοποιού που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση να επέλθει οριστική ρήξη στη σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, ο επιχειρηματίας προχώρησε στην αίτηση διαζυγίου. Ακολούθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του με βάση τη Διεθνή Σύμβαση της Χάγης, η οποία αναφέρεται στην «απαγωγή τέκνων» προστατεύοντας τα παιδιά όταν οι δύο σύζυγοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε μια χώρα, ο καθείς για τους δικούς του λόγους. Πλέον τα δύο αντίπαλα μέρη αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου στις αρχές Ιουνίου, σε ένα διαζύγιο που ταρακούνησε τις τελευταίες εβδομάδες τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής high society.

Στο πρώτο τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε σε πολύ δικό της άνθρωπο μόλις παρέλαβε την αίτηση διαζυγίου είπε ότι «ο Παύλος μού ζήτησε να χωρίσουμε», δίνοντας την αίσθηση ότι εκείνες τις ώρες αδυνατούσε και η ίδια να το συνειδητοποιήσει. Παρά τα τρία εξώδικα που είχε λάβει και τα οποία αφορούσαν μόνο το ζήτημα της διαμονής των παιδιών, πίστευε ότι θα βρεθεί μια φόρμουλα επικοινωνίας ανάμεσά τους ώστε το θέμα να λυθεί ενδοοικογενειακά χωρίς τη μεσολάβηση ψυχοφθόρων δικαστηρίων. Κάτι που όμως δεν αποφεύχθηκε, αν και το ζευγάρι αυτή τη στιγμή βάζει πάνω απ’ όλα τα παιδιά του, φροντίζοντας ειδικά σε ό,τι αφορά τη μεγάλη τους κόρη -τα τρίδυμα είναι ακόμη πολύ μικρά- να μην καταλάβει τίποτε. Ούτως ή άλλως ο Παύλος Βαρδινογιάννης έρχεται ανελλιπώς κάθε μήνα από την Αμερική στην Ελλάδα για περίπου δέκα ημέρες ώστε να περνάει χρόνο μαζί με την οικογένειά του.

Η νέα ζωή

Αυτή την περίοδο η Τζίνα Αλιμόνου μοιράζει πλέον τον χρόνο της ανάμεσα στα παιδιά της και σε κάποιες λιγοστές εξόδους την εβδομάδα για να παρακολουθήσει κάποια θεατρική παράσταση. Το θέατρο, άλλωστε, της έλειψε πολύ τα χρόνια της μετοίκησής της στις ΗΠΑ μαζί με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τα τέσσερα παιδιά τους, γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να δίνει το «παρών» σε κάποια  καλή παράσταση. Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη παρακολούθησε μαζί με μια φίλη της τη θεατρική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση «Η Μεγάλη Χίμαιρα», η οποία και την ενθουσίασε. Η ίδια άλλωστε δεν κρύβει σε στενούς φίλους της την επιθυμία να επιστρέψει από την ερχόμενη σεζόν στην υποκριτική, ερμηνεύοντας κάποιον ρόλο στο θέατρο ή στην τηλεόραση - εφόσον προκύψει κάποια καλή πρόταση. Γι’ αυτό τον λόγο επιδιώκει να συναντάει ανθρώπους από τον χώρο με τους οποίους είχε χάσει εκ των πραγμάτων επαφή συζητώντας για πιθανή συνεργασία ώστε να τονωθεί ψυχολογικά. Αν και αποφεύγει να αναφέρεται ανοιχτά στη ρήξη του γάμου της, όπως η ίδια λέει σε πολύ στενό κύκλο δικών της ανθρώπων, το μοναδικό πρόβλημα στη σχέση με τον σύζυγό της ήταν η μετακόμιση στο Κονέκτικατ για δύο χρόνια.

Πηγή: protothema

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ