Ο Νίκος Μακρόπουλος απαντά: «Η ανακοίνωση είναι ψευδής» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:35
7/9/2016

Ο Νίκος Μακρόπουλος απαντά: «Η ανακοίνωση είναι ψευδής»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και η απάντηση από τον Νίκο Μακρόπουλο προς τους διοργανωτές του Septemberfest, οι οποίοι τον κατηγόρησαν μέσω social media ότι αρνήθηκε να ανεβεί στη σκηνή και να τραγουδήσει αν πρώτα δεν του έδιναν ένα επιπλέον ποσόν μερικών χιλιάδων ευρώ, από αυτό που είχε συμφωνηθεί δεν άργησε να έρθει. 

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook ο δημοφιλής τραγουδιστής ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το τι συνέβη λέγοντας πως η ανακοίνωση των διοργανωτών είναι «εξ' ολοκλήρου ψευδής»:

«Φίλοι και Φίλες μου στην Κύπρο, καλησπέρα.

Θα ήθελα καταρχάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βραδιά που μου χαρίσατε, τη Δευτέρα 5.9.2016 στην Λευκωσία, η οποία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μου.

 

Με μεγάλη μου έκπληξη και οργή, όμως, διάβασα τη χθεσινή ανακοίνωση των διοργανωτών του SEPTEMBER FEST που είναι εξ’ ολοκλήρου ΨΕΥΔΗΣ.

Η αλήθεια έχει ως εξής:

Η συμφωνία για την εμφάνισή μου έγινε μεταξύ της SEPTEMBER FEST και της BLUEBRID SOFT LTD, με την οποία εγώ, όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, συνεργάζομαι. Όσον αφορά την αμοιβή μου οι διοργανωτές τήρησαν τις υποχρεώσεις τους προς την BLUEBRID SOFT LTD, αρνήθηκαν όμως να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι σ’ αυτήν (μετακινήσεις της αποστολής από και προς το αεροδρόμιο κλπ) κάτι το οποίο αναγκάστηκαν να κάνουν πριν την έναρξη της συναυλίας, πιεζόμενοι από την BLUEBRID SOFT LTD.

 

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και ήδη έχω κινηθεί δικαστικά κατά των διοργανωτών. Η αποζημίωση δε που θα μου επιδικασθεί θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κύπρου όπως θα διαπιστώσετε.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη συγκίνηση που μου έδωσε για μια ακόμη φορά αυτή μας η συνεύρεση.

Κύπρο σ΄ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Αθήνα, 7.9.2016
Νίκος Μακρόπουλος»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ