Ο νέος έρωτας της Καϊλή... | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:27
3/12/2008

Ο νέος έρωτας της Καϊλή...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο έρωτας με έρωτα περνάει... λέει το γνωστό λαϊκό άσμα και η Εύα Καϊλή φαίνεται ότι ταυτίζεται απόλυτα με αυτό. Ο καινούργιος της αγαπημένος είναι ο Βασίλης Μιχαήλ, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, και φαίνεται ότι για χάρη του

Ο έρωτας με έρωτα περνάει... λέει το γνωστό λαϊκό άσμα και η Εύα Καϊλή φαίνεται ότι ταυτίζεται απόλυτα με αυτό. Ο καινούργιος της αγαπημένος είναι ο Βασίλης Μιχαήλ, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, και φαίνεται ότι για χάρη του ξεπέρασε τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Είναι το καινούργιο hot ζευγάρι της πόλης και από την πρώτη τους κιόλας κοινή εμφάνιση έγιναν talk of the town. Ο λόγος για τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και το νεαρό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας Βασίλη Μιχαήλ, που εδώ και λίγες μέρες είναι ζευγάρι. Στην αγκαλιά του νεαρού εφοπλιστή, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τη νυν αγαπημένη του Ντένη Παπαγεωργίου, Νταϊάνα Ιγροπούλου, φαίνεται πως βρήκε παρηγοριά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετά το χωρισμό της από τον «Μr Sanyo» Ντένη Παπαγεωργίου και τη φημολογούμενη κατά την ίδια σχέση της με τον Νίκο Αγούδημο, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Το νέο ζευγάρι μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα σε γνωστό κλαμπ της οδού Πειραιώς, την ημέρα που στα dexx βρισκόταν η Ναταλία Γερμανού. Κάθισαν σε ένα από τα πιο πίσω τραπέζια του prive χώρου του κλαμπ, ώστε να εξασφαλίζουν τη διακριτικότητα, παρέα με τον «Μr Romeo» Νικόλα Γιγουρτάκη και την αγαπημένη του Χριστίνα Κολέτσα.

Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ η οικειότητα μεταξύ τους άφηνε να εννοηθεί ότι κάτι περισσότερο συμβαίνει ανάμεσά τους από μια απλή φιλία. Βέβαια, οι δυο τους δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Προφανώς γιατί η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ έχει ενοχληθεί από τη δημοσιότητα που πήραν οι προηγούμενες σχέσεις της με τον Νικόλα Αγούδημο και το γιο του ιδιοκτήτη της Sanyo Hellas Ντένη Παπαγεωργίου και είναι φυσικό να θέλει να προφυλάξει την προσωπική της ζωή. Το ζευγάρι βέβαια γνωρίζεται εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε πριν από περίπου ένα μήνα ο νεαρός εφοπλιστής ήταν εκεί και η Εύα Καϊλή, που συνοδευόταν από τον Νικόλα Αγούδημο εκείνη την εποχή. Οι δυο τους αποχώρησαν από το κλαμπ του νυχτερινού κέντρου λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα. Πάντως, οι σύντομες αλλαγές στην προσωπική ζωή της νεαρής βουλευτίνας δεν μένουν ασχολίαστες από τους κοσμικούς κύκλους των Αθηνών, που ισχυρίζονται ότι κάνει βιαστικές κινήσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ