Ο Μπράουν βομβαρδίζει με δώρα την Ριάνα... | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:45
26/2/2009

Ο Μπράουν βομβαρδίζει με δώρα την Ριάνα...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αφού την "έσπασε στο ξύλο" τώρα την βομβαρδίζει με δώρα. Ο Κρις Mπράουν (Chris Brown) κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει πίσω την Ριάνα (Rihanna) και να περισώσει την καριέρα του που έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Αφού την "έσπασε στο ξύλο" τώρα την βομβαρδίζει με δώρα. Ο Κρις Mπράουν (Chris Brown)  κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει πίσω την Ριάνα (Rihanna) και να περισώσει την καριέρα του που έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Ο τραγουδιστής της R&B, σύμφωνα με τους "New York Daily news", αγόρασε για τα 21α γενέθλια της πρώην αγαπημένης του ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ένα κολιέ.

Τόλμησε μάλιστα να της τηλεφωνήσει ικετεύοντας την να τον συγχωρήσει. Αυτό το παιδί ή έχει μεγάλο θράσος ή ακολουθεί τις συμβουλές του μάνατζερ του.

Πάντως ο ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι: "Ο Κρις τηλεφώνησε στην Ριάνα για να της ευχηθεί για τα γενέθλια της. Ξέρει ότι εκείνη δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια της και προσπαθεί να της δείξει ότι έχει μετανιώσει".

Παράλληλα, ο 19χρονος Κρις Μπράουν  στην αρχή της εβδομάδας συμμετείχε στην πρώτη θεραπευτική συνεδρία για τον έλεγχο του θυμού του. Ο μάνατζερ του πιστεύει ότι αυτές οι συνεδρίες θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει την εικόνα του όταν εμφανιστεί μπροστά σε κόσμο στο δικαστήριο, τον επόμενο μήνα. 

Η δημοσίευση της φωτογραφίας της Ριάνα μετά το ξυλοδαρμό, έχει σοκάρει τον κόσμο και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα καταφέρει ο τραγουδιστής -όσο καλά και αν προετοιμαστεί- να τη διαγράψει απο την μνήμη των ενόρκων!  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ