Ο μακροβιότερος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού ονειρεύεται να γεράσει μαζί της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:50
14/8/2019

Ο μακροβιότερος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού ονειρεύεται να γεράσει μαζί της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έζησαν 5.5 χρόνια μαζί και ο ίδιος αποκάλυψε τώρα τη συμφωνία που έχουν κάνει. 

Ο λόγος για τον μακροβιότερο ίσως έρωτα της Ναταλίας Γερμανού, Θάνο Καλλίρη ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι ΝΟΤ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αυτή τη συμφωνία. 

«Είμαι ένας πολύ κουλ μπαμπάς. Η κόρη μου είναι πολύ μικρή ακόμα, δεν έχει κλείσει καν τα 14, τώρα μπαίνει στην εφηβεία και νομίζω αρχίζει και ντρέπεται κάποια θέματα. Με τον γιο μου λέμε ανοικτά πολλά πράγματα, πράγματα μεταξύ αντρών, μεταξύ μπαμπά και γιου πράγματα. Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία και προσοχή. Σαν μπαμπάς θα νοιάζομαι πάντα για τα παιδιά μου και ταυτόχρονα θέλω να τα σκληραγωγήσω και να τα εκπαιδεύσω σωστά ώστε να αντιπαρέλθουν όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν. Τα παιδιά μου αγαπάνε τη μουσική, αλλά δεν θα ασχοληθούν με το τραγούδι.

Δείτε ακόμη: «Οι μεν και οι δεν»: Αποκαλύψεις για το θρυλικό σήριαλ 26 χρόνια μετά την πρώτη προβολή!

Με τη Ναταλία έχουμε πει ότι θα περάσουμε μαζί τα βαθιά γεράματα, το οποίο είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου φυσικά. Αλλά επειδή κρατάμε την επαφή μας, μιλάμε με τη Ναταλία, ήμασταν ζευγάρι 5.5 χρόνια, κάτω από την ίδια στέγη, δεν αποκλείεται τίποτα στη ζωή αυτή», είπε ο Θάνος Καλλίρης.

Δείτε το βίντεο: 

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ