Ο Λιβιεράτος σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:07
6/11/2013

Ο Λιβιεράτος σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία, όπου νοσηλεύεται ανά τακτά διαστήματα για τη θεραπεία της κατάθλιψης που πάσχει, ο Λάμπης Λιβιεράτος σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όσα γράφονται για εκείνον, τον τελευταίο καιρό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλα στην εφημερίδα Newsbomb για τη μάχη του με την κατάθλιψη, αλλά και για τις δύο κόρες του που είναι και ο λόγος που ζει.

"Μαθαίνω γι΄αυτά που γράφονται όλο αυτό το διάστημα και γελώ. Δε νοσηλεύομαι συνέχεια, απλώς έρχομαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να κάνω τη θεραπεία μου με τους γιατρούς μου. Όποιος θεωρεί ότι η κατάθλιψη είναι εύκολη ιστορία είναι πολύ γελασμένος. Γι' αυτό και θα ήθελα λίγο σεβασμό. Είναι τεράστιος ο αγώνας που κάνουμε όσοι υποφέρουμε από κατάθλιψη για να μπορέσουμε να σταθούμε στα  πόδια μας" δηλώνει για την κατάθλιψη.

Συγκινητική είναι η στιγμή που μιλάει για τις δύο κόρες του. "Τα παιδιά μου είναι η απόλυτη προτεραιότητα μου και η μοναδική μου αγωνία. Τα βλέπω μέσα στην εβδομάδα συχνά και προσπαθώ να τους εξηγώ τα πάντα, για να μη μαθαίνουν ό,τι θέλουν τα περιοδικά. Οι κόρες μου είναι πηγή ζωής και ευλογία για μένα. Ζω μόνο για τα παιδιά μου και προσπαθώ να συμμετέχω σε κάθε τους δραστηριότητα. Όλα αυτά που έζησα δε θέλω να τα περάσει κανένας πατέρας. Και το λέω αυτό γιατί, πραγματικά, έχω τεράστια αγωνία για το τι θα βγαίνει προς τα έξω και το τι μπορεί να επιφέρει όλο αυτό το φορτίο δημοσιότητας στην ψυχολογία των κοριτσιών μου".

Ο Λιβιεράτος αποκάλυψε και ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. "Μαζί με τον κολλητό μου τον Τζόνι Θεοδωρίδη ρισκάρουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή στο Χαλάνδρι και σύντομα θα κυκλοφορήσει κι ένα cd με δικά μου τραγούδια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ