Ο Λάτσιος θα πάει καλεσμένος στην Ελένη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:57
30/3/2011

Ο Λάτσιος θα πάει καλεσμένος στην Ελένη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτό να δούμε και τι στον (τηλεοπτικό) κόσμο... Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», ο Γιάννη Λάτσιος θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ω ναι. Η μεγάλη συνάντηση πρόκειται να γίνει μέσα στον Απρίλιο, όπου ο πρώην σύζυγος

 

Αυτό να δούμε και τι στον (τηλεοπτικό) κόσμο... Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», ο Γιάννη Λάτσιος θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ω ναι. Η μεγάλη συνάντηση πρόκειται να γίνει μέσα στον Απρίλιο, όπου ο πρώην σύζυγος με την ιδιότητα του κριτή του Dancing with the Stars, θα πάει στον «Καφέ» να μιλήσει για το show. Και για τις χορευτικές του ικανότητες, που φέτος έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα την πρώην.

 

Τόσα χρόνια είχε δίπλα της τον... Φρεντ Αστέρ και η ίδια δεν είχε πάρει μυρωδιά. Αν τελικά πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική αυτή συνάντηση, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το πρώην ζεύγος μαζί μετά το διαζύγιο τους. Άσε, που έτσι θα επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα της Ελένης, ότι με τον Λάτσιο διατηρούν άψογες σχέσεις κι αγαπά ο ένας τον άλλον. Τι να πούμε... ζούμε μαζί να τους ξαναδούμε!!!  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ