Ο Λάρι Κινγκ ανακαλεί το διαζύγιο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:14
20/4/2010

Ο Λάρι Κινγκ ανακαλεί το διαζύγιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μπορεί να το γλιτώσει το όγδοο διαζύγιο τελικά, ο Λάρι Κινγκ
Μπορεί να το γλιτώσει το όγδοο διαζύγιο τελικά, ο Λάρι Κινγκ
Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό People ο δικηγόρος του 76χρονου παρουσιαστή οι νομικές διαδικασίες έχουν σταματήσει ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το διαζύγιο του Λάρι Κινγκ (Larry King) και της Σουόν Σάουθγουικ (Shawn Southwick) να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό People ο δικηγόρος του 76χρονου παρουσιαστή οι νομικές διαδικασίες έχουν σταματήσει ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το διαζύγιο του Λάρι Κινγκ (Larry King) και της Σουόν Σάουθγουικ (Shawn Southwick) να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου Ντένις Γουάσερ (Dennis Wasser): "Σήμερα, ο Λάρι και η Σουόν επισκέφτηκαν έναν σύμβουλο γάμου και αποφάσισαν ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα προχωρήσει καμία διαδικασία, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν και να λυθούν".

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Κινγκ και η 50χρονη σύζυγός του κατέθεσαν και οι δύο αιτήσεις διαζυγίου επικαλούμενοι αμφότεροι "ασυμβίβαστες διαφορές". Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου πριν από μια πολύ σοβαρή προγραμματισμένη εγχείρηση στην οποία επεβλήθη εκείνος. Οι δυο τους έχουν δύο γιους, τον 11χρονο Τσανς (Chance) και τον 9χρονο Κάνον (Cannon), το συμφέρον των οποίων είναι αυτό που ζυγίζει περισσότερο στο μυαλό και την καρδιά του πατέρα τους, όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό Us την περασμένη εβδομάδα.

Η Σάουθγουικ είναι η έβδομη σύζυγος του διάσημου παρουσιαστή του CNN, αλλά ο ίδιος έχει παντρευτεί οκτώ φορές. Ο Κινγκ και η Αλέν Άκνις (Alene Aknis) παντρεύτηκαν -και χώρισαν φυσικά- δύο φορές.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ