Ο κύβος ερρίφθη: Ιδού ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στο Παλλάς για το «Ζητείται Ψεύτης»! [Βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:30
17/1/2019

Ο κύβος ερρίφθη: Ιδού ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στο Παλλάς για το «Ζητείται Ψεύτης»! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τις θεατρικές σκηνές δεν είχε προηγούμενο. 

Όπως φαίνεται βρισκόμαστε μπροστά στην τελευταία πράξη αυτού του «δράματος» με τον αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή να είναι έτοιμος να αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το ρόλο. Η παράσταση για την οποία χύθηκε πολύ μελάνι θα «ανέβει» κανονικότατα το Μάρτιο στο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη! Ναι ναι καλά διαβάσατε. 

Δείτε ακόμη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τη σχέση της με τον Acun Ilicali -και αφήνει υπονοούμενα [video]

Η αποκάλυψη έγινε από την Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω να σας ανακοινώσω ότι τον Μάρτιο στο Θέατρο Παλλάς θα «ανέβει» το Ζητείται Ψεύτης με τον Αλέξη Γεωργούλη. Το προσπαθούμε τόσο καιρό, είναι πολύς ο κόσμος, ο οποίος θέλαμε να μη βρεθεί χωρίς δουλειά, αλλά είναι και ένα έργο που εμείς το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ και την κάναμε την προσπάθεια».

Για το εν λόγω εγχείρημα μίλησε και ο πρωταγωνιστής Αλέξης Γεωργούλης: «Ήμουν στην Αγγλία εκείνη την εποχή που έγινε η όλη ιστορία. Άκουσα ότι ψάχνουν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν την παραγωγή να ναυαγήσει γιατί θα έμενε πολύς κόσμος χωρίς δουλειά και σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε. Κάποια στιγμή είδα κι εγώ τον εαυτό μου σε αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι».

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ