Ο Κώστας Σπυρόπουλος γιορτάζει και η Χριστίνα Πολίτη του κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:08
21/5/2020

Ο Κώστας Σπυρόπουλος γιορτάζει και η Χριστίνα Πολίτη του κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και δεν είναι η πρώτη φορά.

"Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος" - και λίγα λέμε! Η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι πανευτυχείς μαζί και μπορεί να άργησαν να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους αλλά τώρα πια δεν κρατιούνται.

Κοινές φωτογραφίες στα social media, καρδούλες, αφιερώσεις, αγκαλιές... Οι δυο τους είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Αυτό τον καιρό, η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος βρίσκονται στην αγαπημένη τους Μακρυνίτσα, μαζί με το μικρότερο γιο εκείνης, τον Άλεξ, από όπου και οι γιορτινές αναρτήσεις.

Ιδού λοιπόν η γλυκύτατη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία του αγαπημένου της η Χριστίνα Πολίτη, μέσα από την οποία αποκάλυψε και το χαϊδευτικό του: Κώσα. Χρόνια πολλά κι από εμάς.

 

Κωνσταντίνος (λατινικά: Constantinus) είναι ένα κοινό ελληνικό όνομα. Η λέξη προέρχεται από την λατινική λέξη Constantia που σημαίνει σταθερότητα. Ο @kostasspyropoulosreal σημαίνει αυτό και πάααρα πολλά παραπάνω! Χρόνια Πολλά «Κώσα»! ❤️🌈💪🏻🙌🍀🎈🎉#happynameday #costantine #kostas #kostasspyropoulos #cosmopoliti

 

Ιδού και η φωτογραφία

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Politi (@cosmopoliti) on May 20, 2020 at 11:08pm PDT

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ