Ο Κλούνεϊ θυμήθηκε το λίφτινγκ στους... όρχεις του!
Το μόνο λίφτινγκ που έκανε ο Κλούνεϊ είναι στους όρχεις του
 |
Το εξώφυλλο του ιταλικού περιοδικού "Max" κοσμεί ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός και στη συνέντευξη που παραχωρεί προκαλεί… πανικό!
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) δεν μασάει τα λόγια του αλλά είναι και γνωστός για την αδυναμία τους στις πλάκες, οπότε μερικές φορές δεν είναι ξεκάθαρο πού τελειώνει η αλήθεια και που αρχίζει το αστείο σε όσα λέει.
Σε αυτή τη συνέντευξη, ο 51χρονος γόης που ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική του τεκίλα, στην ουσία
κάνει μια "επανάληψη" από παλιότερες ατάκες του και μιλά για πολιτική, ομοφυλοφιλία, παιδιά και… λίφτινγκ.
Συγκεκριμένα ο Κλούνεϊ υποστηρίζει ότι
και να ήθελε να γίνει πολιτικός δεν θα μπορούσε γιατί "στη ζωή του είχε πολλές γυναίκες ενώ επιπλέον είχε κάνει χρήση ναρκωτικών".
Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στις
αισθητικές επεμβάσεις και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επανέλαβε κάτι που είχε πει το 2008: "
Δεν έχω πειράξει ποτέ τα μάτια μου (σ.σ.: όπως του χρεώνουν πολλοί)
όμως έχω ξοδέψει μια περιουσία για να ισιώσω το δέρμα στους όρχεις μου. Εκεί, ναι, δεν μου αρέσουν οι ρυτίδες".Το εξώφυλλο του ιταλικού Max
 |
Μάλιστα αποκάλυψε και την τεχνική που χρησιμοποιήθηκε –προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. "Πρόκειται για μια τεχνική που ονομάζεται 'σιδέρωμα μπάλας" (
ball ironing) και στο Χόλιγουντ τη γνωρίζουν πολλοί", αποκάλυψε με το γνωστό χιούμορ ο Κλούνεϊ και πέρασε στο στοίχημα των 10.000 δολαρίων που είχαν βάλει με τις Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και Μισέλ Φάιφερ (Michele Pfeifer).
"
Η Νικόλ και η Μισέλ είχαν στοιχηματίσει ότι θα παντρευόμουν πριν τα 40 μου χρόνια. Έχασαν και τους έστειλα πίσω τις επιταγές στοιχηματίζοντας διπλά ότι δεν θα αποκτήσω παιδιά πριν από τα 50", εξήγησε ο Κλούνεϊ επαναλαμβάνοντας –επίσης- πως
όταν ξυπνά το πατρικό του ένστικτο πηγαίνει στο σπίτι του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και
ξαναθυμάται πόσο καλά ζει χωρίς παιδιά! Τέλος, ο Τζορτζ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο. "
Ολοι νομίζουν ότι είμαι γκέι. Ποιος νοιάζεται; Δε πρόκειται ποτέ να διαψεύσω κανένα κουτσομπολιό, γιατί δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κάτι κακό. Η προσωπική ζωή μου είναι μόνο δική μου.
Ζ. Κ.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ