Ο Γονίδης για τις εκτρώσεις που έχουν κάνει οι γυναίκες της ζωής του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:13
24/3/2017

Ο Γονίδης για τις εκτρώσεις που έχουν κάνει οι γυναίκες της ζωής του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Σταμάτης Γονίδης, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για πολλά θέματα και  ανάμεσα σε άλλα  αναφέρθηκε και στις συντρόφους του που είχαν κάνει στο παρελθόν εκτρώσεις. 

.

Μάλιστα είπε πως πολλές σύντροφοί του  έκαναν εκτρώσεις γιατί εκείνος δεν ήθελε να τον εκμεταλλευτούν χρησιμοποιώντας τα παιδιά. 

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και σε συνέντευξή του αποκάλυψε αναφορικά με το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί με την σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου πως:

 

«Ναι, για εκείνη. Δεν θα ήθελα όμως να το κάνω με τεχνητούς τρόπους, γιατί θα αισθάνομαι ενοχές. Ένα μεγάλο αμάρτημά μου που νιώθω ότι με βαραίνει, είναι ότι με πολλές γυναίκες που είχα σχέση, αποφασίσαμε από κοινού να κάνουν έκτρωση. Δεν θα ήταν ωραίο να κάνω τώρα ένα παιδί του σωλήνα».

Και στην σχετική ερώτηση για το πόσες φορές έτυχε  να κάνουν έκτρωση οι σύντροφοί του, απάντησε: 

«Αρκετές. Καμιά φορά βέβαια σκέφτομαι σε ποια κοινωνία φέρνεις πια ένα παιδί. Επιπρόσθετα επειδή έχω κάνει δυο παιδιά, όταν μεγαλώσουν δεν σου δίνουν σημασία. Δεν ενδιαφέρονται ουσιαστικά για σένα. Μόνο όταν έχουν ανάγκη θα σε πάρουν τηλέφωνο και αυτό με ενοχλεί πολύ. Όταν με απορρίπτουν όσοι αγαπώ, το επόμενο βήμα είναι να τους απορρίψω κι εγώ.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ