Ο Γκλέτσος ιδρύει δικό του κόμμα: Τελεία! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:14
19/5/2014

Ο Γκλέτσος ιδρύει δικό του κόμμα: Τελεία!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά τη «σαρωτική» νίκη στο δήμο Στυλίδας, ο Απόστολος Γκλέτσος έριξε τη ζεϊμπεκιά του και ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα!!!

Ασυγκράτητος, λέμε, ο δήμαρχος Απόστολος, ο οποίος έχει κιόλας βρει το όνομα του κόμματός του... «Τέλεια»! Και μπορεί πολλοί να άκουσαν τα πολιτικά σχέδια του Γκλέτσου, λίγοι τον πίστεψαν.

 

Ήταν και το... μεθύσι της νίκης! Ωστόσο, ο δήμαρχος τα εννοούσε και βγήκε πρωί πρωί τη Δευτέρα στου Γιώργου του Παπαδάκη και μίλησε για την... «Τελεία».


«Με βαθιά αίσθηση καθήκοντος το ξεκινήσαμε χτες, το ιδρύσαμε χτες, το είχαμε στο μυαλό μας τα τελευταία δύο χρόνια. Χτες, αφού περιμέναμε να δούμε πρώτα αν ο κόσμος θα μας το επιτρέψει, γιατί ξέρεις, αν δεν ξεκινήσεις από το χωριό σου, αν δεν πάρεις το χωριό σου με τόσο μεγάλο ποσοστό, δεν πας παρακάτω. Από χτες λοιπόν η «Τελεία» είναι γεγονός» είπε ο Απόστολος.

Loading the player ...


Όσο για τις διαδικασίες της ίδρυσης, εξήγησε: «Έχω κάνει κάποιες επαφές, αυτά όλα τα τυπικά θα γίνουν.  Δεν είμαστε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε στο κέντρο, με όλες αυτές τις ανώριμες παρεξηγήσεις θέλω να τελειώσουμε γιατί μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Θα αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες, από τους πιο πλούσιους μέχρι τους πιο φτωχούς για να μπούμε όλοι σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος. Κι έχουμε δείξει δείγματα γραφής τι σημαίνει νοικοκυριό στο Δήμο, που τον πήραμε με τεράστια φέσια και αυτή τη στιγμή δε χρωστάει τίποτα και κάναμε και έργο με ελάχιστα χρήματα. Θα δείξουμε πως μπορεί να λειτουργήσει και να πάει μπροστά ένα σύνολο ανθρώπων.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ