Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
21:26
4/12/2016

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν πέρασε μια μέρα από τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά μίλησε στις κάμερες για το διαζύγιό της από τον επί 6 χρόνια σύζυγό της και τώρα... ήρθε η σειρά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να μιλήσει στο περιοδικό Big Fish όπου έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Η συζήτηση, φυσικά στράφηκε φυσικά και στον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά με εκείνον να υποστηρίζει ότι "έπρεπε να κλείσει ο κύκλος, όπως άνοιξε"

"Χρόνια το έλεγα ότι ήθελα να φύγω από το πρωινό. Δεν ήταν ανέκδοτο. Και η Φαίη και εγώ δεν θέλαμε να είμαστε σε μια εκπομπή και τα προσωπικά μας να πάρουν μια υποκριτική ρότα. Προσωπικά με διακρίνει η ειλικρίνεια. Και η Φαίη τέτοιος άνθρωπος είναι.
Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει και να είμαστε μαζί στην τηλεόραση. Θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον κόσμο. Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι; Και η Φαίη κι εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες.
Δεν ήμασταν δύο αποτυχημένοι που κάναμε κάτι επιτυχημένο μαζί. Προφανώς, η παρουσία μας ως διδύμου έγραψε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Θα το σταματούσαμε όμως έτσι ή αλλιώς κάποια στιγμή – και μαζί να ήμασταν.
Σε ό,τι αφορά το προσωπικό κομμάτι, και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε ένα γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δύο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση.
Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ