Ο Γιαννόπουλος μιλά για το τροχαίο: οδηγούσε μεθυσμένος; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:35
23/7/2015

Ο Γιαννόπουλος μιλά για το τροχαίο: οδηγούσε μεθυσμένος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς στο περιοδικό ΕΓΩ weekly που κυκλοφορεί. 

Όπως ήταν φυσικό η κουβέντα στράφηκε γύρω από το τροχαίο που είχε πρόσφατα ο ηθοποιός και στο οποίο τραυματίστηκε ένας άνθρωπος. Τότε τα μέσα είχαν μιλήσει για εκγατάλειψη του θύματος από τον Γιαννόπουλο ενώ ο ίδιος σήμερα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. 

 

«Ήταν μια άτυχη, ηλίθια στιγμή, που, ευτυχώς έμεινε στο ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα. Θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη στο παλικάρι και σε όσους άθελά μου πλήγωσα, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι εγκατέλειψα το θύμα. Δεν είναι στον πολιτισμό και την κουλτούρα μου κάτι τέτοιο». 

Θα με στοιχειώνει πάντα το ότι πήγα να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Έκανα ένα τραγικό λάθος. Καταρχήν, φύσει και θέσει, είμαι άνθρωπος που γυμνάζεται, δεν πίνει, έχω αυτή την αντίληψη ζωής. Είχα πιει, με πείραξε κι έκανα αυτό το απίστευτο πράγμα.

Ζήτησα συγνώμη από το παλικάρι, με το οποίο μιλάω συνέχεια κάθε μέρα και από όποιον άλλο στεναχώρησα. Εγώ πιστεύω ότι οτιδήποτε έρχεται μπροστά μας είναι για να μας κάνει καλό.

Πρέπει να παρατηρούμε αυτό που μας συμβαίνει, για να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε. Πιστεύω ότι μέσα από αυτό θα γίνω καλύτερος άνθρωπος».

 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ