Ο Γαλανός αδειάζει Κωστόπουλο για την ιστορία με Αλίκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:40
16/4/2015

Ο Γαλανός "αδειάζει" Κωστόπουλο για την ιστορία με Αλίκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στα "Καρντάσιανς" ήταν το βράδυ της Τετάρτης (15/4) ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία αποκάλυψη που είχε κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος για εκείνον και την Αλικη Βουγιουκλάκη.

Ο Κωστόπουλος, πέρυσι μέσα από το Πρωινό, είχε πει ότι ο Γαλανός είχε σχέση με την Αλίκη και μάλιστα, ο ηθοποιός τότε έμενε πάνω από το σπίτι του Κωστόπουλου, ο οποίος τους... άκουγε τα βράδια. Και τώρα ήρθε η σειρά του Γαλανού να απαντήσει στον Κωστόπουλο, τον οποίο και "άδειασε".

 

 «Σαχλαμάρες τώρα, εντάξει. Είχε πει ότι ήταν στον από πάνω όροφο και ερχόταν η Αλίκη σε μένα ξημερώματα και μας άκουγε. Εμείς οι άντρες γινόμαστε λίγο γραφικοί, λίγο σαχλαμάρες. Δηλαδή όταν ακούς έναν άντρα να λέει "εγώ σήμερα με την κοπέλα μου, εφτά φορές, δέκα φορές" και κάτι τέτοια, εγώ ανατριχιάζω. Δεύτερον δεν μιλάς ποτέ για έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή, κατά τη γνώμη μου, είναι σεβασμός. Και σε τελευταία ανάλυση αφού δεν συνέβαινε αυτό, δεν έμενα εγώ κατ' αρχάς εκεί. Νομίζω κάπου είχε μπερδευτεί ο Πέτρος, κάποιο άλλο ζευγάρι θα άκουσε. Είναι συμπαθέστατος ο Πέτρος, εγώ τον συμπαθώ. Έχουμε βρεθεί, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ