Ο εκνευρισμός της Ντίνας Κώνστα για τη Ντένη Μαρκορά! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:00
4/10/2018

Ο εκνευρισμός της Ντίνας Κώνστα για τη Ντένη Μαρκορά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ντίνα Κώνστα έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. 

Ο ρόλος που έγραψε ιστορία ήταν αυτός της “Ντένης Μαρκορά” στη σειρά «Δύο ξένοι» δια χειρός φυσικά του δίδυμου των επιτυχιών Ρήγα και Αποστόλου. Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα αναφέρθηκε στο θέατρο και την τηλεόραση ενώ μοιράστηκε και κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ και τη θυμώνει. 

Δείτε ακόμη: Στέλιος Κουδουνάρης: Γιατί αποχώρησε από το πλατό ο κριτής του My Style Rocks

Όλα όσα είπε: 

Έχετε κάνει τόσο θέατρο στη ζωή σας και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σας ξέρουν από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στους Δύο Ξένους. Αυτό σας θυμώνει;

Με ενοχλεί. Η τηλεόραση είναι μια δουλειά. Το θέατρο είναι κάτι μεγάλο. Βέβαια, είναι και επικίνδυνο, γιατί δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα. Σου έφυγε κάτι, τέλος. Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Αλλά και αυτά που έκανα στην τηλεόραση τα διάβαζα και τα πρόσεχα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο, λόγω ηλικίας ή λόγω χρημάτων, και βλέπουν τηλεόραση. Αλλά όταν ακούω να λένε «α, η κυρία Μαρκορά», θυμώνω.

Ακόμα σας φωνάζουν Ντένη Μαρκορά;

Πριν από λίγες μέρες ένα ταξιτζής μου είπε «κυρία Μαρκορά, πώς σας λένε στη ζωή σας;». «Ας κάνατε τον κόπο να μαθαίνατε», του απαντώ. Και θύμωσα βεβαίως. Μαρκορά και Μαρκορά, δεν μπορώ πια, νευριάζω. Σιγά. Ευτυχώς που δεν πήγαν οι Δύο Ξένοι και τρίτη χρονιά.

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ