Ο Δάντης μετάνιωσε για το γάμο του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:26
23/8/2012

Ο Δάντης μετάνιωσε για το γάμο του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Χρήστος Δάντης στην τελευταία του συνέντευξη, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχεται πως έχει  μετανιώσει για τον τελευταίο του γάμο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο ΕΓΩ για το άδοξο τέλος του γάμου του με την Φλώρα Θεοδώρου και τα όσα ακολούθησαν την περίοδο του διαζυγίου τους. "Ο προηγούμενος γάμος μου είναι ένα πολύ μελανό σημείο της ζωής μου" δηλώνει ενώ παραδέχεται ότι στην προσωπική του ζωή έχει κάνει πολλά λάθη. 

 

«Κάποιον ή κάποιους από τους γάμους μου τους θεώρησαν λάθος. Έγιναν σε λάθος στιγμή ή δεν έπρεπε να γίνουν καθόλου. Αυτό ισχύει και σε σχέσεις μου. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που με απογοήτευσαν πάρα πολύ και τους άφησα να κάνουν λάθος επί τούτου για να δω τη συμπεριφορά τους», είπε.

 

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας τον πόλεμο που δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Τζένη η οποία μάλιστα την περίοδο εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη τους. «Φοβήθηκα πάρα πολλές φορές εκείνη την περίοδο ότι η Τζένη μπορούσε να χάσει το παιδί.  Εκείνη δεν μου έδειχνε το φόβο της. Ξέρω ότι ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένη και πληγωμένη. Όσα είχαν γίνει την είχαν επιβαρύνει. Οι επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν αναμενόμενες. Ήξερα με τι ανθρώπους είχα να κάνω. Απλώς ένιωσα ένα άδειασμα γιατί περίμενα να με διαψεύσουν, να κάνω εγώ λάθος, να μην είναι έτσι τα πράγματα. Επίσης πίστευα ότι θα γινόταν σεβαστό ότι όλη αυτή η ιστορία είχε να κάνει με μια γυναίκα που είχε ένα παιδί στην κοιλιά. Ήταν πάρα πολύ άσχημη και άνανδρη αυτή η συμπεριφορά. Ο ανδρισμός δεν έχει να κάνει με το φύλο".

 

Πάντως, αυτή την περίοδο ο Δάντης έχει ένα πολύ καλό λόγο για να χαίρεται. Ο γιος του Χριστόφος, που τα τελευταία τρία χρόνια έμενε στην Αμερική με τη μητέρα του, Κατερίνα Τοπάζη, επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα, ήταν απόφαση του μικρού και θα μείνει με τον πατέρα του. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ