Ο Βέρτης πέταξε το κουστούμι- Δες κορμί... | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:31
24/7/2013

Ο Βέρτης πέταξε το κουστούμι- Δες κορμί...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην περίπτωσή του, η φράση «άλλοι έχουν το όνομα, αλλά άλλοι έχουν τη χάρη» κολλάει τα μάλα, όπως θα έλεγε κι ο Κατακουζηνός.  

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μπορεί πολλοί να πετάνε το φανελάκι για να τυφλώσουν το γυναικείο πληθυσμό με τους 6pack τους είτε το έχουν είτε βρίσκονται στο δρόμο για να το αποκτήσουν, αλλά να κι ένας που μια χαρά το έχει, αλλά δε μας το πετάει και φάτσα κάρτα όλη την ώρα.

Ο λόγος για το Νίκο Βέρτη, ο οποίος βρέθηκε στη Ρόδο το προηγούμενο σαββατοκύριακο συνδυάζοντας δουλειές και χαλάρωση.

Έδωσε τη συναυλία του το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι την Κυριακή οπότε κι αναχώρησε για το Ηράκλειο της Κρήτης, βρήκε χρόνο να λιαστεί με τους στενούς συνεργάτες και φίλους του, τους δίδυμους αδελφούς Βασίλη και Θωμά Κεραμίδα στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν.

Κι επειδή μάλλον δεν ήσουν εκεί, βλέπεις τη φωτογραφία του με μαγιό για να μας πιστέψεις. Θα έχει πέσει ιδρώτας στο γυμναστήριο, με το παραπάνω, δε νομίζεις; Κανένα tip κι από εδώ, Νίκο; 

Ν.Ε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ