Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά: Ποια η σχέση του σήμερα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:27
31/10/2016

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά: Ποια η σχέση του σήμερα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο παρελθόν γνωρίζαμε ότι Ντορέττα Παπαδημητρίου κι Αντίνοος Αλμπάνης υπήρξαν ζευγάρι, όμως, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την πληροφορία. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλμπάνης στο «Έτοιμο το πρωινό» με αφορμή την παράσταση «Αστροφεγγιά» στην οποία πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων ο νεαρός ηθοποιός ερωτήθηκε και για το ποια είναι σήμερα η σχέση του με την Ντορέττα. 

 

Ο Αντίνοος είπε χαρακτηριστικά:

«Την Ντορέττα τη βλέπω πάντα με πολλή αγάπη και με πολύ θαυμασμό. Περιμένω να δω κι εγώ το επόμενο της τηλεοπτικό βήμα, γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι από τους ανθρώπους που τους έχει ανάγκη η τηλεόραση. Πάντα μου αρέσει η Ντορέττα, ότι και να κάνει, όχι μόνο στο πρωινό. Έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει πολύ στους ανθρώπους, το ότι δίνεται 100%, δεν κα΄νει εκπτώσεις. Ό,τι επιλογή και αν κάνει στη ζωή της τη στηρίζει με όλο της το είναι.» 

Μιλάνε; Έχουν επικοινωνία;

«Γιατί να μην έχουμε επικοινωνία με τη Ντορέττα. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, έχουμε μια όμορφη και τρυφερή σχέση με τη Ντορέττα.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ