Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η Ριάνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:05
4/10/2010

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η Ριάνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα την ακούσει πολύ σύντομα "την Πρόταση" η Ριάνα
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα την ακούσει πολύ σύντομα  την Πρόταση  η Ριάνα
Πριν καλά καλά συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης, οι πληροφορίες θέλουν τον Ματ Κεμπ (Matt Kemp) να περιμένει την κατάλληλη στιγμή να δώσει το "δαχτυλίδι" στην 22χρονη αγαπημένη του.


Πριν καλά καλά συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης, οι πληροφορίες θέλουν τον Ματ Κεμπ (Matt Kemp) να περιμένει την κατάλληλη στιγμή να δώσει το "δαχτυλίδι" στην 22χρονη αγαπημένη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Us Weekly" ο 26χρονος μπεϊζμπολίστας των Dodgers είναι μια ανάσα μακριά από το να κάνει "την Πρόταση" στη Ριάνα (Rihanna).

"Είναι τρελά ερωτευμένοι", αποκαλύπτει πηγή του περιοδικού. "Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα της ζητήσει να τον παντρευτεί από στιγμή σε στιγμή. Όμως, θα έχουν μάλλον έναν μακρύ αρραβώνα αφού αυτό τον καιρό και οι δύο είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στις καριέρες τους", συνεχίζει.

Η επόμενη ερώτηση, βέβαια, είναι εύλογη και αφορά το πώς δύο τόσο πολυάσχολοι άνθρωποι καριέρας καταφέρνουν να συντηρούν μια κατά τα φαινόμενα δύσκολη σχέση.
Την απάντηση δίνει ένας στενός φίλος του Κεμπ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το "κλειδί" το κρατά εκείνος, αφού η δική του ζωή μπορεί να χαρακτηριστεί λίγο πιο φυσιολογική, από εκείνη της διάσημης τραγουδίστριας.

"Της δίνει τον χώρο που χρειάζεται, αλλά δεν χάνουν επαφή ουσιαστικά. Μιλούν στο τηλέφωνο ή μέσω μηνυμάτων συνέχεια. Όταν είναι μαζί, κάνουν σαν μικρά παιδιά. Γελάνε και κάνουν χαζομάρες", ισχυρίζεται ο φίλος του Ματ, εξηγώντας το "μυστικό της επιτυχημένης" -κατά τα φαινόμενα- σχέσης τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ