Νυφικό Chanel και διαμαντένιες βέρες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:18
26/11/2007

Νυφικό Chanel και διαμαντένιες βέρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Όλα του γάμου έτοιμα για την Όλγα Τρέμη και τον εκλεκτό της καρδιάς της, χειρουργό Νίκο Νικητέα. Μάλιστα, η σιδηρά κυρία των ειδήσεων
πετάχτηκε πρόσφατα στο Παρίσι για να προμηθευτεί το νυφικό της από τον οίκο Chanel.

Όλα του γάμου έτοιμα για την Όλγα Τρέμη και τον εκλεκτό της καρδιάς της, χειρουργό Νίκο Νικητέα. Μάλιστα, η σιδηρά κυρία των ειδήσεων πετάχτηκε πρόσφατα στο Παρίσι για να προμηθευτεί το νυφικό της από τον οίκο Chanel.

Παράδειγμα κομψότητας και στον τρίτο της γάμο, η κ. Τρέμη επέλεξε για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της ένα εκρού σύνολο του οίκου που είναι συνώνυμος με το θηλυκό και μοναδικό στυλ που καθιέρωσε η δεσποινίδα Coco. Πρόκειται για ένα ντε πιες που αναδεικνύει τη σιλουέτα της, την οποία διατηρεί σε απαράμιλλη κατάσταση με προσεκτική διατροφή και ήπια άσκηση.

Η πρώτη κυρία των ειδήσεων του Mega λατρεύει αυτό το στυλ (ακόμη και τα παπούτσια της είναι του ίδιου οίκου) και θεώρησε ότι αντιπροσωπεύει απόλυτα το ενδυματολογικό ύφος που αρμόζει σε έναν τρίτο γάμο.

Είναι γνωστό άλλωστε, σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνικής ετικέτας και του savoir faire, ότι η νύφη μετά τον πρώτο γάμο επιλέγει πάντα νυφικό που δεν είναι λευκό και κυρίως σύνολα που παραπέμπουν περισσότερο σε επίσημα ταγέρ. Το σύνολο αυτό αποτελείται από πανάκριβο ύφασμα και εκλεκτή δαντέλα.

Όσο για τις λεπτομέρειες του γάμου, είναι κανονισμένες στην εντέλεια και θα ανταποκρίνονται στο ύψος των περιστάσεων.

Μάθαμε ότι τα στέφανα, όπως και οι βέρες, που είναι διαμαντένιες, θα φέρουν την υπογραφή γνωστού κοσμηματοπωλείου. Η τελετή θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο Ρηγίλλης και αντί για τις καθιερωμένες μπομπονιέρες, θα δοθούν πολυτελή δωράκια από ασήμι με το μονόγραμμα του ζευγαριού στους λίγους και εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο γαμπρός, που είναι επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάζεται στην Β Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του «Λαϊκού» Νοσοκομείου και είναι 43 χρόνων.

Ο γάμος με την Όλγα Τρέμη είναι ο δεύτερος για τον κ. Νικητέα, που είναι αδερφός της συζύγου του επιχειρηματία Τάκη Θεοχαράκη, Νάντιας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ