Ντροπιαστική στιγμή: Η Ζέτα τα έκανε πάνω της στη σκηνή! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:07
14/4/2014

Ντροπιαστική στιγμή: Η Ζέτα τα έκανε πάνω της στη σκηνή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ατυχήματα συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια και από τον κανόνα δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η κούκλα ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη επί σκηνής και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει. Όταν πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση, «Σ' αγαπώ. Σε λατρεύω. Χωρίζουμε», σε μία σκηνή, η Βίκυ Σταυροπούλου ξέχασε τα λόγια της, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ γέλιο.

«Μια σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν κάναμε ένα ντουέτο σε ένα τραγούδι και η Βίκυ ξέχασε τα λόγια και αποφάσισε να βάλει δικά της. Τα οποία, όμως, δεν έκαναν ούτε ρίμα! Και στη συνέχεια έπρεπε να την κοιτάξω και να τη συνοδέψω στο τραγούδι... διαλυθήκαμε από τα γέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να... πώς να το πω τώρα... όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα...» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για να παραδεχτεί στη συνέχεια ότι... κατουρήθηκε επί σκηνής. «Ε, χμμ... ναι. Καλά, μη φανταστείς ότι έγινε και καμιά λίμνη. Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόσμος, πάντως χασκογελούσαμε όση ώρα προσπαθούσαμε να «βγάλουμε» τη σκηνή».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ