Ντούβλη: Πήγε στο Καραϊσκάκη κι έφαγε καλά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:37
27/2/2013

Ντούβλη: Πήγε στο Καραϊσκάκη κι έφαγε καλά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελικά, πιο εύκολα απαντάς στο ερώτημα «τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;» παρά στο «τι γύρευε η Μαριάννα Ντούβλη στο γήπεδο»!

 

 Ω ναι, η –τώρα που έφυγε η Τζούλια Αλεξανδράτου - «εθνική» μας πορνοστάρ, την Κυριακή πήγε να δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. Βλέπεις, η Μαριάννα έχει δηλώσει φανατική οπαδός του Ολυμπιακού (μεγαλεία) ενώ είναι τέτοιο αρρωστάκι που σου λέει ότι παρακολουθεί την ομάδα ανελλιπώς από τις prive σουίτες του Καραϊσκάκη. Αυτά κι αν είναι μεγαλεία.

Κι αν εσύ νομίζεις ότι η Ντούβλη δηλώνει Ολυμπιακός επειδή η μεγάλη οχτρός, η Τζούλια είναι αρρωστάκι Παναθηναϊκός, απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ο πατέρας Ντούβλης είναι Ολυμπιακός και η Μαριάννα τις τιμά τις οικογενειακές αρχές. Όπως τιμά και το καλό φαγητό (και το φαγητό γενικότερα) και το απέδειξε και την Κυριακή στο γήπεδο.

Η πορνοστάρ μαζί με τη φιλενάδα της επισκέφτηκαν το εστιατόριο του γηπέδου, ενώ σου λένε όσοι την είδαν στο ημίχρονο, άλλαξε μασέλες (που λέει ο λόγος) από την πολλή μάσα. Τής άνοιξε την όρεξη η ομάδα. Αλλά αν ισχύει ότι έφαγε το καταπέτασμα, μήπως να το ξανασκεφτεί και να αραιώσει τις επισκέψεις στο γήπεδο;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ