Ντέμι Μουρ: Δεν έχω κάνει πλαστικές! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:02
31/8/2009

Ντέμι Μουρ: "Δεν έχω κάνει πλαστικές"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Φαίνεται ότι η Ντέμι έχει ανακαλύψει την πηγή με το αθάνατο νερό...
Φαίνεται ότι η Ντέμι έχει ανακαλύψει την πηγή με το αθάνατο νερό...
Το Χόλυγουντ...πλαστικές δεν κοιτά και μας το αποδεικνύει! Η Ντέμι Μουρ που θα γίνει 47 ετών τον ερχόμενο Νοέμβρη,είναι κοινώς αποδεκτό ότι έχει δαπανήσει πάνω από 200.000 δολάρια προκειμένου να φτιάξει το πρόσωπο και το σώμα της, παρά τις προσπάθειες της ίδιας να αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο δηλώνοντας: "είναι τελείως λάθος, δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να τα φτιάξω".Το Χόλυγουντ... πλαστικές δεν κοιτά και μας το αποδεικνύει! Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) που θα γίνει 47 ετών τον ερχόμενο Νοέμβρη, είναι κοινώς αποδεκτό ότι έχει δαπανήσει πάνω από 200.000 δολάρια προκειμένου να φτιάξει το πρόσωπο και το σώμα της, παρά τις προσπάθειες της ίδιας να αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο δηλώνοντας: "είναι τελείως λάθος, δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να τα φτιάξω".

Εμμένοντας στην άποψη της δε διστάζει να δηλώσει: "Δε θα έκρινα ποτέ αυτές που το κάνουν. Αν είναι το καλύτερο πράγμα για εκείνες δε βλέπω το πρόβλημα. Αλλά δε μου αρέσει η ιδέα του να κάνω μια επέμβαση καθυστερώντας κατά αυτό τον τρόπο τη διαδικασία της γήρανσης". Ενώ συνεχίζει δηλώνοντας: "το νυστέρι δε θα κάνει καμία πιο χαρούμενη".

Παρά τις δηλώσεις όμως της Ντέμι, έχουμε μάτια και βλέπουμε τις ολοφάνερες διαφορές! Η ίδια φαίνεται να έχει κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις κυρίως στο στήθος της το οποίο άλλοτε έμπαινε στη διαδικασία να αυξήσει και άλλοτε να μειώσει. Παρ’ όλα αυτά η ίδια επιμένει να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις αν και μάλλον έχει χάσει το μέτρημα αφού οι αποδείξεις (φωτο1)... βγάζουν μάτι!

Μικρό το στήθος για τη Ντέμι πριν τις πλαστικές!
Μικρό το στήθος για τη Ντέμι  πριν τις πλαστικές!

Ακόμη αναφορικά με την ηλικία της δήλωσε σε γαλλικό περιοδικό: "H μέρα που θα κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και θα βάλω τα κλάματα, θα είναι ίσως και η μέρα που θα είμαι και λιγότερο ανένδοτη αναφορικά με το να κάνω πλαστική" τονίζοντας πως: "προς το παρόν προτιμώ να είμαι μια όμορφη γυναίκα της ηλικίας μου από το να προσπαθώ απελπισμένα να δείχνω 30".

Όσο για τη σχέση της με τον κατά πολύ νεότερο της ηθοποιό Άστον Κούτσερ 31 ετών, δε διστάζει να δηλώσει πως: " η διαφορά ηλικίας δεν έχει καμία σχέση".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ