Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πεθαίνω μακριά απ' το σπίτι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:26
6/11/2009

Ντέιβιντ Μπέκαμ: "Πεθαίνω μακριά απ' το σπίτι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Έξι μήνες μακριά από την οικογένεια του θα αναγκαστεί να ζήσει ο αστέρας του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Becham) και αυτό τον "σκοτώνει", όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του!

Έξι μήνες μακριά από την οικογένεια του θα αναγκαστεί να  ζήσει ο αστέρας του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Becham) και αυτό τον "σκοτώνει", όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του!

Ύστερα από τον δανεισμό του στην ποδοσφαιρική ομάδα Μίλαν (Milan), ο 34χρονος Ντέιβιντ αναγκάζεται να εγκαταλείψει το Λος Άντζελες και να ζήσει στην Ιταλία από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2010.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή, παραδέχτηκε ότι ο αποχωρισμός από την οικογένεια του δεν  θα είναι εύκολος:

"Με σκοτώνει η απουσία της γυναίκας και των παιδιών μου για έξι μήνες. Σιχαίνομαι να ζω μακριά τους. Θα έρχονται βέβαια να με βλέπουν κάθε οκτώ εβδομάδες, αλλά η καθημερινή τους παρουσία θα μου λείψει. Μέχρι σήμερα ήμασταν αχώριστοι και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα ζήσω αποκομμένος από τους δικούς μου".

Η οικογένεια δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Μπέκαμ στην Ιταλία γιατί τα αγόρια πηγαίνουν σε σχολείο στην Αμερική και η Βικτόρια (Victoria) δεν θέλει να τα βγάλει από την σειρά τους.

Ο Μπέκαμ εξομολογήθηκε ότι η επιθυμία του να παίξει με την Eθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν αυτή που τον ώθησε να πάρει την απόφαση να αποχωριστεί την οικογένεια του:

"Είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο διάλεξα να αποχωριστώ την οικογένεια μου για έξι μήνες".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ