Ντάνι και Κρις: Δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:08
31/5/2011

Ντάνι και Κρις: Δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τελικά αγαπημένοι και μαζί η Ντάνι Μινόγκ και ο Κρις Σμιθ
Τελικά αγαπημένοι και μαζί η Ντάνι Μινόγκ και ο Κρις Σμιθ

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να "ξεσπάσουν" οι φήμες που ήθελαν τη μικρή αδελφή της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) να χωρίζει από τον αγαπημένο της και εκείνη βγήκε να  υποστηρίξει το αντίθετο.

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να "ξεσπάσουν" οι φήμες που ήθελαν τη μικρή αδελφή της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) να χωρίζει από τον αγαπημένο της και εκείνη βγήκε να υποστηρίξει το αντίθετο.

"Είμαστε ευτυχισμένοι", επιμένουν η Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) και ο Κρις Σμιθ (Kris Smith) στην κοινή δήλωση που εξέδωσαν ύστερα από τις πάμπολλες αναφορές που τους ήθελαν να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού.

Παρότι ουσιαστικά το ζευγάρι ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες, υποστηρίζει με πάθος ότι κύριο μέλημα και των δύο είναι ο 10 μηνών γιος τους, Ίθαν (Ethan).

"Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που επιστρέψαμε στη Μελβούρνη ως οικογένεια. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη σχέση μας και στον Ίθαν, όπως πάντα", δήλωσαν η Ντάνιο και ο Κρις στην εφημερίδα "Australia's Herald Sun".

Τελικά οι φήμες δεν ευσταθούν, όπως υποστηρίζει η Ντάνι Μινόγκ, η οποία δηλώνει ευτυχής στο πλευρό του Κρις Σμιθ.
Τελικά οι φήμες δεν ευσταθούν, όπως υποστηρίζει η Ντάνι Μινόγκ, η οποία δηλώνει ευτυχής στο πλευρό του Κρις Σμιθ.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές της MailOnline, υπάρχουν όντως προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά οι δυο τους προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν.

Οι φήμες για τον χωρισμό ξεκίνησαν από μερικές δηλώσεις όλο υπονοούμενα και των δύο στο Twitter.

"Ποτέ μην κυνηγάς την αγάπη. Αν δεν σου δίνεται ελεύθερα, δεν αξίζει να την έχεις" και "Το να συγχωρείς κάποιον δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει κάνει. Σημαίνει απλά ότι αφήνεις στο πλάι τον πόνο", είναι δύο από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια της Ντάνι, ενώ από την πλευρά του, ο 32χρονος πρώην παίκτης του ράγκμπι αγαπημένος της, έγραψε το εξής: "Δεν ξέρεις τι έχεις πραγματικά ώσπου να το χάσεις" και άφησε το δικό του στίγμα στην όλη κατάσταση.

Ζωή Κίττα


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ