Νομικού: Μιλά για τον επώδυνο χωρισμό με Χολίδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:25
13/11/2013

Νομικού: Μιλά για τον επώδυνο χωρισμό με Χολίδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τον επώδυνο χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη μιλά για πρώτη φορά η Δούκισσα Νομικού, όπου παραδέχεται ανοιχτά ότι και πόνεσε κι έκλαψε και απ’ όλα. 

Επίσης, δηλώνει ότι από τη σχέση της με τον αοιδό έχει γλυκές αναμνήσεις, αφού έχει κρατήσει μόνο τα καλά, ενώ μιλάει και για τις φήμες περί «τρίτου προσώπου» στον χωρισμό τους.

 «Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτή τη σχέση. Όταν κάτι τελειώνει, είτε σε ερωτική είτε σε επαγγελματική ή φιλική σχέση, πατάω delete και διαγράφω όλα τα αρνητικά. Θέλω όταν κοιτάω πίσω να έχω μόνο γλυκά συναισθήματα. Και δεν το λέω απλά για να το πω. Είμαι έτσι ως άνθρωπος. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω πως όλα στη ζωή μας γίνονται για κάποιο λόγο» δηλώνει, ενώ παραδέχεται ότι ο χωρισμός ήταν επώδυνος.


« Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος και κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τον ξεπερνάει. Εγώ ήθελα να κάνω παρέα με τους φίλους μου και ταυτόχρονα έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Η εργασιοθεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση» τόνισε.

 

Και παραδέχεται ότι και πόνεσε κι έκλαψε και απ’ όλα.  «Εννοείται ότι έκλαψα, όχι όμως μπροστά σε άλλους. Συνήθως όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά πηγαίνω μια βόλτα στην παραλία κοντά στο σπίτι μου. Η θάλασσα είναι ο καλύτερος ψυχαναλυτής μου. Με ηρεμεί, με γαληνεύει, μου δίνει δύναμη. Ακόμα και όταν είναι φουρτουνιασμένη και σκάει με δύναμη πάνω στα βράχια, με διευκολύνει να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Τελευταία φορά ήταν την παραμονή του DWTS. Ήταν τόσο γαλήνια που με ηρέμησε αφάνταστα».

Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί με τον Χολίδη; «Συνήθως όταν τελειώνει κάτι, καλό είναι να μένει εκεί. Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν τα πάω καλά με τα πισωγυρίσματα. Θέλω όταν κλείνει ένας κύκλος, να κλείνει, για να μπορεί να ανοίξει ο επόμενος».

Όσο για τις φήμες ότι τρίτο πρόσωπο "έβαλε" το χεράκι του για τον χωρισμό, η Δούκισσα είναι απόλυτη. «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα τρίτου προσώπου», δηλώνει, ενώ προσθέτει πως σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο.  

Πηγή: ΟΚ

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ