Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία για κορονοϊό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:54
23/8/2021

Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία για κορονοϊό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Περιπέτειες είχε με την υγεία του ο έλληνας τραγουδιστής και τώρα φαίνεται ότι είναι καλύτερα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαγνώστηκε με Covid και λίγες μέρες αργότερα παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα. Για την ακρίβεια, εμφάνισε πνευμονολογικά προβλήματα από επιπλοκές του κορονοϊού και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τέσσερις μέρες μετά, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στα social media με μία ανάρτηση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για όσους τον φρόντισαν αυτή τη δύσκολη στιγμή.


Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους.
Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.
Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου "έκλεβε" ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.
Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.
Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό.
 

 

Ιδού και η ανάρτηση στο Facebook

 


Να ευχηθούμε "Περαστικά" και να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί μέχρι τώρα και σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει όταν «παίρνει τα σχετικά μέτρα», μιλώντας για αντισηπτικά και προφυλάξεις παντός είδους. Προφανώς δεν ήταν αρκετές.

Αν γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω, θα θυμηθούμε επίσης ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του σχετικά με τη Θεία Κοινωνία την εποχή του Covid.

«Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα», είχε πει συγκεκριμένα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ