Νίκος Μουτσινάς: Θέλω δύο παιδιά - Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:04
20/11/2021

Νίκος Μουτσινάς: "Θέλω δύο παιδιά - Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας".

Στην εκπομπή του OPEN "Ανοιχτά" βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς, όπου μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, αποκαλύπτοντας πως έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες εδώ και έναν χρόνο αλλά αντιμετωπίζει γραφειοκρατικά κωλύματα.

Ντέμη Γεωργίου: "Η σύντροφός μου με κακοποίησε και με έστειλε στο νοσοκομείο" (βίντεο)

 

"Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Δύο. Μην το χαλάσω το σώμα μια φορά και το ξαναχαλάσω μετά. Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα, όπως σε μια ταινία με τον Arnold Schwarzenegger. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, είναι κάτι διαδικαστικά. Είμαι στον δρόμο. Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα αφού δεν πηγαίνει όπως το έχω προγαμματίσει, μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω", είπε ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, δεν ήταν μια σκέψη που απλά ήρθε στο μυαλό μου, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Και όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί".

Το σύμφωνο συμβίωσης

Πριν μερικούς μήνες, αποκαλύφθηκε πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Οι δυο τους έχουν φιλικές επαφές εδώ και χρόνια, ενώ κανείς από τους δυο τους δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την απόφαση τους αυτή.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ