Νικολαϊδης: Η μάνα του έμαθε από τη Μελέτη για το έμφραγμα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:28
9/9/2013

Νικολαϊδης: Η μάνα του έμαθε από τη Μελέτη για το έμφραγμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αλλά και τον τρόπο που έμαθε η μητέρα του ότι είναι στην εντατική του νοσοκομείου μίλησε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι ήταν αυτό που φοβήθηκε περισσότερο με την περιπέτεια του.

"Το χειρότερο όλων ήταν ότι δεν ήθελα να τρομάξω τους δικούς μου χωρίς να ξέρω τι ακριβώς περνάω. Ενημέρωσα  μόνο τα αδέρφια μου, που είναι νεότεροι και πιο ψύχραιμοι, και τους είπα να μην το πουν στο μπαμπά και την μαμά. Την δεύτερη μέρα η μάνα μου έβλεπε μεσημεριανή εκπομπή στην τηλεόραση και άκουσε:" Μεταφερόμαστε στην Λάρισα, όπου έχει εισαχθεί με καρδιακό επεισόδιο ο Σταύρος Νικολαίδης». Πώς δεν την "χάσαμε" τη μάνα μου ήταν θαύμα! Το έμαθε από την Ελεονώρα Μελέτη. Φρίκαρε η γυναίκα, τι να σου πω» αποκάλυψε.

 

Και συνέχισε: «Μου είχαν πάρει το κινητό, γιατί επηρέαζε τα μηχανήματα και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της για να την ηρεμήσω. Ο μόνος μου σύνδεσμος ήταν η αρραβωνιαστικιά μου, που βρισκόταν όλες τις ώρες έξω από την εντατική".

 

Ωστόσο, εξηγεί για ποιο λόγο δεν έδωσε συνέχεια στην ιστορία, αφού βγήκε από την εντατική και πήγαν όλα καλά με την υγεία του. "Τι μπορούσα να κάνω από εκεί και πέρα; Ποιος έδωσε την είδηση και πως μαθεύτηκε δεν το ξέρω" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ