Νέοι σπαρταριστοί διάλογοι στη δίκη Λιάγκα- Σπυροπούλου: Έδωσε ρέστα η πρόεδρος | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:12
23/9/2016

Νέοι σπαρταριστοί διάλογοι στη δίκη Λιάγκα- Σπυροπούλου: Έδωσε ρέστα η πρόεδρος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ακρόαση της αγωγής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη έχει προκαλέσει όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον των μίντια.  

Πέρα από τους διαλόγους που έφερε χθες στο φως η εκπομπή της Τατιάνας, σήμερα, η εφημερίδα Espresso δίνει νέο υλικό.

 

Όπως επιβεβαίωσε και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της Σταμάτη και του Λιάγκα, η πρόεδρος της έδρας ήταν κάτι παραπάνω από διαβασμένη, κι έδωσε ρεσιτάλ με τις ερωτήσεις της και στις δύο πλευρές. 

 

Εντύπωση προκαλεί η ερώτηση της προέδρου προς τον μάρτυρα υπεράσπισης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, γενικό διευθυντή του Alpha, Κωνσταντίνο Σούσουλα. 

Πρόεδρος: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά.

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι ένα με τρία χρόνια, μπορεί να είναι και 15!

Πρόεδρος: Μπορεί και ποτέ!

Μάρτυρας: Η Marion Cotillard ξαφνικά έγινε διάσημη από μια ταινία και τα προηγούμενα χρόνια δεν την ήξερε κανείς! Άλλο παράδειγμα, τα παιδιά του World Party. Τα είδα σε τέσσερα επεισόδια στην ΕΤ3 και τους δώσαμε εκπομπή.

Πρόεδρος: Είναι διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν αυτό στο οποίο αναφέρεστε. Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ.

Από την άλλη, μάρτυρας υπεράσπισης των Λιάγκα-Σταμάτη ήταν η αρχισυντάκτρια του Πρω1νού, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία «κάρφωσε» τη Σπυροπούλου με το γάντι!

«Πριν κάποιες μέρες είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά μια ανάρτηση περιγράφοντας ένα γεγονός για έναν σωματοφύλακα. Εμείς κάναμε αναπαραγωγή.Το θέμα των απολύσεων σερνόταν για αρκετό καιρό. Είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν σειρά δημοσιευμάτων για απομακρύνσεις από την εκπομπή. Γνωρίζω για απομάκρυνση έξι ατόμων. Ήταν αρχισυντάκτες. Δεν αλλάζουν κάθε τρεις εβδομάδες!

Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια. Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε ότι δεν είχαν καλή συνεργασία. Σε μια σεζόν δεν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από μια εκπομπή. Επιπλέον, ο παρουσιαστής έχει άμεσο λόγο στον αρχισυντάκτη του. Είναι ο άνθρωπος που έχει στο αυτί του. Αν ο Λιάγκας και η Σκορδά εισηγηθούν ότι δεν τους κάνω, θα φύγω».

Όσο για τους χθεσινούς διαλόγους, ακόμα προκαλούν εντύπωση:

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ