Νέες δηλώσεις Σεργουλόπουλου για Λιάγκα: Πώς τον στήριξε η Μπακοδήμου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:36
29/10/2015

Νέες δηλώσεις Σεργουλόπουλου για Λιάγκα: Πώς τον στήριξε η Μπακοδήμου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέες δηλώσεις έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για λογαριασμό της εκπομπής «Με το Καλημέρα» σχετικά με την κόντρα του με το Γιώργο Λιάγκα. 

Μιλώντας στο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Φώτης ξεκαθάρισε πως η παρεξήγηση με το Γιώργο Λιάγκα ανήκει πια στο παρελθόν και εξήγησε: 

 «Μου αρέσει να ξεκαθαρίζω τα πράγματα, να λέω αυτό που με έχει ενοχλήσει και από εκεί και πέρα μου αρέσει να το δηλώνω. Έχει λήξει πραγματικά. Θεωρώ ότι είναι κύριος και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε βρεθεί με τον Γιώργο τυχαία στην Τήνο, στο διπλανό τραπέζι και τρώγαμε και μετά είχαμε βρεθεί στη Βουλιαγμένη. Ήταν πολύ εγκάρδια η συνάντηση, αλλά έπρεπε να ξεκαθαριστεί αυτό.

Έχω και έναν κακό εαυτό ο οποίος δεν είναι ωραίο να φαίνεται. Δεν έχω κάνει προκλητικά πράγματα. Ζω τη ζωή μου και αυτό είναι δικαίωμά μου, δε νομίζω ότι αφορά κανέναν. Αν μου φερθούν άσχημα και πρόστυχα έχω τον τρόπο και να κινηθώ νομικά και να το δείξω αυτό το πράγμα».

 

 

Εν το μεταξύ, η Μαρία Μπακοδήμου, το ταίρι του Φώτη στην τιβί και στη ζωή αλλά και νονά του γιου του,  φίλη, έγραψε στο Facebook: 

«Ξέρω παιδιά που δεν καμαρώνουν για τον γονιό τους.Το βαφτιστήρι μου όμως θα έχει κάθε λόγο να είναι περήφανο για τον σπουδαίο πατέρα του!».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ