Νέα στοιχεία: Δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο ο Παντελίδης! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:51
27/2/2016

Νέα στοιχεία: Δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο ο Παντελίδης!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας για το μοιραίο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με αυτά, το μοιραίο τζιπ -μάρκας Mercedes-, που οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, ήταν σε άριστη κατάσταση και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα είτε στο φρένο είτε στο γκάζι, όπως αρχικά είχαν αναρωτηθεί. Επίσης, τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.


Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν, ότι ο Παντελίδης  δεν πάτησε καθόλου φρένο, όπως αποτυπώνεται στον «εγκέφαλο» του οχήματος και από την επιτόπια αυτοψία. Όσο για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει - και τόσα έχουν ακουστεί - αυτή δεν προσδιορίζεται, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της.

Τέλος, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή. Τα αποτελεσματα αναμενεται να βγουν σε αρκετές μέρες από τώρα.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ