Νέα επιδείνωση της υγείας της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:46
15/1/2008

Νέα επιδείνωση της υγείας της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μπορεί να την είδαμε ή μάλλον να την ακούσαμε στο ριάλιτι του Alpha «ΤV stars, παρουσιάστε!», αφού το πρόβλημα με την υγεία της δεν της επιτρέπει τις εμφανίσεις μπροστά στις κάμερες

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Μπορεί να την είδαμε ή μάλλον να την ακούσαμε στο ριάλιτι του Alpha «ΤV stars, παρουσιάστε!», αφού το πρόβλημα με την υγεία της δεν της επιτρέπει τις εμφανίσεις μπροστά στις κάμερες, φαίνεται όμως ότι το 2008 δεν βρήκε τη Ρούλα στα καλύτερά της. Κάποιοι μιλάνε σήμερα για νέα επιδείνωση της υγείας της.


Τις τελευταίες ημέρες του χρόνου κι ενώ ετοιμαζόταν πυρετωδώς ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε η Ρούλα Κορομηλά άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια της επιδείνωσης. Έντονες ζαλάδες, πρηξίματα στα κάτω άκρα και τάσεις λιποθυμίας ήταν τα συμπτώματα που έκαναν τη δημοφιλή παρουσιάστρια να τηλεφωνήσει αμέσως στον προσωπικό της γιατρό, ο οποίος και της συνέστησε να συναντηθούν στην ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι όπου συνηθίζει να τον επισκέπτεται.

Ο γιατρός της, λοιπόν, τη συμβούλεψε άμεσα να ξεκουραστεί και να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά στούντιο. Η δραστηριοποίησή της τον τελευταίο καιρό της πρόσθεσε μεγαλύτερες συγκινήσεις και κούραση από όσα θα μπορούσε να αντέξει ο ήδη καταπονημένος οργανισμός της. Άνθρωποι του πολύ στενού φιλικού της περιβάλλοντος λένε ότι η ίδια είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη, που την αναγκάζει να αναβάλει για μία ακόμη φορά τα σχέδια που έκανε τον τελευταίο καιρό για επανεμφάνισή της στη μικρή οθόνη με δική της εκπομπή. Τον τελευταίο καιρό η Ρούλα φιλοξενείται στο σπίτι του αγαπημένου της φίλου Ηλία Ψινάκη στο Νέο Βουτζά.

Ο γνωστός μάνατζερ δεν την αφήνει ούτε λεπτό από τα μάτια του και από την πρώτη στιγμή μάλιστα ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας της και της πρότεινε, προκειμένου να είναι τελείως απομονωμένη, να τη φιλοξενήσει στην υπερπολυτελή έπαυλή του. Κατόπιν επιθυμίας της ίδιας αλλά και του στενού της περιβάλλοντος το θέμα δεν πήρε διαστάσεις, γι αυτό και δεν γνωστοποιήθηκε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ