Νατάσα Παζαΐτη: Ιδού το νέο, υπερχύγχρονο ιατρείο της [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:05
6/2/2017

Νατάσα Παζαΐτη: Ιδού το νέο, υπερχύγχρονο ιατρείο της [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Με αγάπη για τη γυναίκα". Αυτό είνα το "μοτό" που κυριαρχεί στο πρότυπο κέντρο υγείας μαστού που εγκαινίασε η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Με ειδίκευση στην ογκολογική και επανοθρωτική χειρουργική μαστού, η Νατάσα Παζαΐτη άνοιξε τον δικό της χώρο και φρόντισε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο το έκανε, μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο.

"Με αγάπη για τη #γυναίκα, δημιούργησα το "#Κέντρο_Υγείας_Μαστού" για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί.
Είναι ένα υπερσύγχρονο #ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα"

Ιδού η ανάρτηση και οι φωτογραφίες του χώρου

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ