Ναταλία Γερμανού: «Χαλάλι τους αν με εκμεταλλεύτηκαν, εγώ ωραία πέρασα...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:50
28/6/2021

Ναταλία Γερμανού: «Χαλάλι τους αν με εκμεταλλεύτηκαν, εγώ ωραία πέρασα...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Αγαπήθηκα. Με αγάπησαν πολύ σπουδαίοι άνθρωποι...»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha εξηγεί μεταξύ άλλων το γιατί πλέον κρατάει την προσωπική της μυστική.

Δεν δημοσιοποιείς πια την προσωπική σου ζωή. Είπες τον χειμώνα ότι έχεις μια σχέση και μετά σιωπή.
Ίσως η προσωπική μου ζωή έγινε πλέον προσωπική και όχι δημόσια. Αν επιλέξω να πάω κάπου κοσμικά, δεν θα πάω με τον σύντροφό μου. Υπάρχουν άπειρα ταβερνάκια στα οποία δεν θα σε βρουν οι φωτογράφοι, ο νομός Αττικής δεν είναι το Μπέβερλι Χιλς.

Υπάρχει όμως αυτός ο άνθρωπος ακόμα στη ζωή σου;
(Γελάει αμήχανα και διστάζει να απαντήσει.) Όπως δεν μίλησα για την αρχή της ύπαρξής του, δεν το έκανα ανακοίνωση, ας παραμείνει έτσι. Αφού ξεκίνησε έτσι ωραία, άσ’ το να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο, να χαθεί στη λήθη! (Ξεκαρδίζεται.)

Έχεις μετανιώσει για σχέση σου;
Είχα αυτή την κουβέντα τις προάλλες με μια καλή μου φίλη. Πριν από μερικά χρόνια μπορεί να σου απαντούσα «ναι». Τώρα θα σου πω ότι όλες τις σχέσεις που είχα για κάποιο λόγο τις είχα. Όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας είναι μικροί δάσκαλοι. Κάτι έρχονται να μας διδάξουν, είτε με τον ωραίο τρόπο είτε με τον λάθος. Και οι πιο μη συμβατοί με μένα άνθρωποι που υπήρξαν δίπλα μου έκαναν την εκδοχή της Ναταλίας που βλέπεις σήμερα.


Είναι πιο εύκολο για σένα να έχεις σχέση από τον ίδιο χώρο;
Το καλό του ανθρώπου που είναι εκτός χώρου είναι ότι σου προσφέρει μια υγεία, μια χαρά. Έχει να σου πει άλλα πράγματα για τη μέρα του. Από την άλλη μπορεί να εκνευριστεί πιο εύκολα επειδή άργησες σε μια σύσκεψη ή ένα γύρισμα ή γιατί το όνομά σου σχολιάζεται σε μια εκπομπή. Ο άνθρωπος εκτός χώρου δυσκολεύεται να καταλάβει την καθημερινότητά σου.

Σε εκμεταλλεύτηκαν όμως;
Χαλάλι τους αν το έκαναν, εγώ ωραία πέρασα! Ακόμη και εκείνοι που ίσως είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι κάτι είχαν να κερδίσουν μπορεί να με αγάπησαν και λίγο – με τον δικό τους τρόπο.

Αγάπησες ή αγαπήθηκες περισσότερο;
Αγαπήθηκα. Με αγάπησαν πολύ σπουδαίοι άνθρωποι, που τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη.


 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ