Νάντια Μπουλέ: Αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει παιδί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:32
12/10/2016

Νάντια Μπουλέ: Αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει παιδί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την ηλικία της αλλά και την πραγματική αιτία για την οποία δεν κάνει παιδί αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ μιλώντας στη εκπομπή "Πρωινό".

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η 32χρονη παρουσιάστερια και ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα της απόκτησης παιδιού κι αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να γίνει μαμά στο άμεσο μέλλον. 

 

Μιλώντας στην εκπομπή η Νάντια Μπουλέ είπε για το θέμα:  


«Είμαι 32... Όσοι συναναστρέφομαι και με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι συντηρητική. Νομίζω είναι μια πολύ καλή ηλικία. Είσαι αρκετά ώριμη, αλλά αρκετά νέα....Η γνώμη μου για το θέμα του παιδιού είναι ότι η φύση σου λέει πότε μπορείς να κάνεις παιδιά και από ποια ηλικία και μετά είσαι σωματικά έτοιμος. Και η φύση σου λέει ότι από τα 35 και μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Κάποια όρια, λοιπόν, η φύση σου τα βάζει. Το θέμα είναι ψυχολογικά αν είσαι έτοιμος να κάνεις κάτι τέτοιο. Εγώ παρότι πλησιάζω στα 35 δεν νιώθω έτοιμη για κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Πρέπει να φτάσεις σε μια συναισθηματική ωριμότητα τέτοια που να μπορείς να το υποστηρίξεις αυτό. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα τώρα ένα παιδί, σε καμία περίπτωση. Οι φίλες μου κάνουν παιδιά γιατί είμαστε σε μια ηλικία που οι περισσότερες κάνουν. Εγώ δεν το θέλω καθόλου. Τώρα σίγουρα δεν θέλω! Μελλοντικά...».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ