Να πως η Νάντια Μπουλέ αναστάτωσε το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:35
27/4/2017

Να πως η Νάντια Μπουλέ αναστάτωσε το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η πολυβραβευμένη rock opera “Εvita”  ένα από τα πιο αγαπημένα  μιούζικαλ,  ανεβαίνει  την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 για 20 μόνο παραστάσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τη Νάντια Μπουλέ στον ομώνυμο ρόλο και λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα και συγκεκριμένα εχθές  όλη η ομάδα έκανε μια ξεχωριστή πρόβα στον σταθμό του μετρό του Συντάγματος.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Νάντια Μπουλέ εμφανίστηκε με κόκκινο φουστάνι  και  αναστάτωσε τον σταθμό του Συντάματος ενσαρκώνοντας τον ρόλο της πλαισιωμένη από 20 άτομα.

Το μιούζικαλ Evita, γύρω από το πρόσωπο της Εvita Peron, της δεύτερης συζύγου του πρώην Αργεντίνου δικτάτορα Juan Peron  που λατρεύτηκε ως «Αγία», ανεβάινει στην Αθήνα με την Νάντια Μπουλέ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Νάντια Μπουλέ λοιπόν με το κόκκινο φόρεμα της έκανε πιρουέτες στο μετρό του Συντάγματος με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα και εμφανίστηκε ξαφνικά αρχίζοντας να χορεύει μέσα στο πλήθος!

Πηγή φωτογραφίας: TLIFE

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ